onsdag 28. oktober 2015

Mat uten melk

Alt av snacks, ferdigretter og økologiske matvarer til en sunn livsstil. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Velkommen til utenmelk! Utenmelk er en side for alle oss som lever med et melkefritt kosthold.


Siden er drevet av Hege J. Fledsberg og Britt Sunde som sammen har mange års erfaring innen allergi, intoleranse og ernæring.

Fedon har samlet opp oppskrifter som ikke inneholder melk. Her finner du snacks, lunsj, middag og dessert. Spaghettisauser på glass er ofte uten melk og noen grønnsaksposesupper (f.eks. svensk ertesuppe, grønnsaksupper og Campbell tomatsuppe), men les alltid ingredienslisten på produktet. Ofte kan spesialprodukter som pølser uten melk , fås hos den lokale slakteren.


Fiskekaker uten melk kan skaffes i fiskebutikken. Men man kan spise godt for det. Her er gode oppskrifter på mat uten melk.


Ja, jeg går på en smell av og til, eller tenker at det går sikkert bra med litt, men det gjør jo ikke det.

Heldigvis finnes det en rekke fine produkter som lar meg lage mat uten kumelk i. Rent vann hjelper å rense ut tungmetaller etc. En god måte å rense vann til mat og drikke kan du gjerne få tips om. Frisk luft, mosjon og hvile Mat alene kan ikke helbrede alt.


Mat uten gluten, melk og egg. Bursdag: Fotballkake uten egg og gluten Mat på Bordet. Bloggen har flyttet PEPPERKVERNA. Et vilt tips Spiseskje. Middag uten gluten og melk må jeg ha hver dag.


Nå er det slutten av oktober, og høsten må sies å ha kommet for fullt. Fryseren er full av lokalt lam og butikken har store mengder med lokale grønnsaker – det prøver vi å dra nytte av. Glutenfri Kyllingpai uten melk. Pai har jeg drømt om å tåle i mange år, og denne uka gikk det opp et lys for meg som gjorde at jeg var villig til å prøve.


Alle bildene og tekstene på denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett og tilhører Mat for alle dersom annet ikke er nevnt i innleggene. Det betyr at du ikke kan bruke tekst og bilder uten min tillatelse. SOFT Spesial margarin, uten melk og soya COOP Soya margarin NUTANA plantemargarin, med soya, uten kokos MELANGE uten salt og melk.


Mai er en deilig vårmåned som ofte byr på festligheter i form av konfirmasjoner og bryllup og ikke minst nasjonaldagen.

Med disse nydelige kakene uten melk , egg, gluten og nøtter kan du invitere til fest og være sikker på at de fleste kan ta en bit av kaka. Bland alt det tørre og tilsett smeltet margarin og vann (ca °C) Blandes i kjøkkenmaskin til en jevn og smidig deig. Sjokolademousse uten melk Kristine Webers bok Kristines sunne søte er en bok med søte fristelser med lite sukker. Slik lager du rundstykker uten egg og melk. Smuldre gjæren i en bolle, hell over olje og salt.


Varm vannet til det er grader, og ha over i bollen. Mange iskremer, eggfri pasta, diverse bakverk uten egg, osv. Det er mange varer i handelen som er uten egg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg