tirsdag 20. oktober 2015

Amerikanske pannekaker oppskrift

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Amerikanske pannekaker blir gjerne servert med lønnesirup.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Enkel oppskrift på tykke, amerikanske pannekaker.

Dette er oppskriften på enkle, amerikanske pannekaker. De lages med litt bakepulver, så blåser de seg opp. Oppskrift på amerikanske pannekaker som er enkel! Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Pannekaker finnes over hele kloden – fra tykke, bastante middagspannekaker til kaker så tynne at du nesten kan se igjennom dem.


Du kjenner kanskje allerede til amerikanske hotcakes, russiske blinis og franske crêpes, i tillegg til varianter av vår egen pannekake.

Søte pannekaker , grove pannekaker , langpannekaker, amerikanske pannekaker , crepes, bananpannekaker. USA er kjent for sine små, tykke og kjempegode pannekaker. Server pannekakene varme og nystekte i en høy stabel og hell over rikelig med lønnesirup!


Lise Finckenhagen gir deg oppskriften og flere eksempler. For litt sunnere pannekaker kan du erstatte halvparten av melet med grov sammalt hvete. Tilbehør – lønnesirup (maple syrup) eller syltetøy. Stek små pannekaker , ca.


Legg de ferdige pannekakene oppå hverandre på et fat eller en tallerken og server. Smaksrike amerikanske pannekaker til frokost eller dessert. Server gjerne med cottage cheese og syltetøy, eller lønnesirup og bær. Lag amerikanske pannekaker til en forandring. Tykke og smakfulle med godt smør og sirup, en sikker fulltreffer.


Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne. De er også herlige med vaniljeis. Den burde stå på livets pensum spør du meg.


Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt. Og de er helt uten egg og melk.

Advarsel: Avhengighetsskapende. Jeg snakker av erfaring. Lag en jevn røre av alle ingrediensene. Røren skal svelle i minutter. Bland sammen egg og sukker. Tilsett halvparten av melken. Ha i mel og rør til en jevn røre.


Rør inn resten av melken, litt salt og smeltet smør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg