fredag 2. oktober 2015

Gonore test

Unilabs Laboratoriemedisin tilbyr diagnostikk av klamydia og gonoré i samme urinprøve. Kjøp klamydia- og gonorétesten på nett her! Hjemmetest for klamydia- og gonoré. Helt enkelt og sikkert.


Les mer her og kjøp i dag! Hvis testen viser at du har gonoré, bør siste partner, og eventuelle andre partnere du har hatt i løpet av de siste månedene, også testes for gonoré. Hvordan smitter gonorè? Gonoré smitter gjennom seksuell kontakt mellom slimhinner i kjønnsorganene, hals eller endetarm.


Gonoré er en seksuelt overførbar sykdom som skyldes Neisseria gonorrhoeae (gonokokkbakterien). Gonoré er i dag en relativt sjelden sykdom i Norge, men antall smittede øker. Vanligste symptom er svie ved vannlating og ofte kraftig utflod 2-dager etter smitte. Klamydia - sikker, pålitelig og smertefri klamydia og gonore test i samme prøve for kun kr 655.


Gonore test

Raskt svar og konfidensielt. Det riktigste er å teste alle pasienter der det er indikasjon for dette, men i tillegg informere pasienten om at vedkommende bør komme tilbake for en ny test om 1-uker. Testen tas ved første svangerskapskontroll med pensel fra cervix, urethra, og rektum. Ved positiv gonoreprøve behandles den gravide med ceftriaxon 5mg intramuskulært eller azitromycin gr per os som engangsdose. Resitensbestemmelse bør utføres.


Ved påvist gonore skal den gravide få smittevernveiledning, og smitteoppsporing skal. Test deg selv for klamydia hjemme, bestill prøveutstyr på nett. Synes du det er flaut å oppsøke lege for testing?


Gonore test

Det er det ingen grunn til. Men det finnes et annet alternativ. Olafiaklinikken er et lavterskeltilbud i spesialisthelsetjenesten.


Hos oss kan du teste deg for seksuelt overførbare infeksjoner (soi). Test for klamydia og gonoré. Klamydia- og gonorétest får du nå kjøpt som diskret hjemmetest hos Vitusapotek. Du kan komme til oss uten avtale i drop-in.


Klamydiatest og gonorétest er rask og enkel i bruk, og begge kjønnsykdommer testes for i samme prøve. Gonorétest gir resultatet i løpet av kort tid – opptil minutter! Hurtigtesten er til både menn og kvinner, noe som gjør testen veldig fleksibel i bruk. Ved å selvsjekke for gonoré, kan du få umiddelbart svar på dine eventuelle bekymringer. Vår gonoré test er en rask test for å kvalitativt oppdage gonoré-antigenet som befinner seg i livmorhalsen (kvinnelig) eller urinrøret (hannen), og gir resultater etter 5-minutter.


Kan du få en gonore hjemme test ? De kan kjøpes på forskjellige nettsteder og sendes hjem til deg. Deretter kan du gjøre graften selv og sende resultatene til et laboratorium. Gonoré (gonorre) er en kønssygdom forårsaget af bakterien gonokok. Bakterien kan føre til betændelse i slimhinderne, typisk i urinrøret og hos kvinder i livmoderen.


Gonore test

En gonore hjemmetest er spesielt nyttig dersom man ønsker et hurtig testresultat. Ved noen tilfeller er det mulig å få timeavtale (tilfellene er beskrevet under Vårt test -tilbud). Med en gonore hjemmetest utføres testen i hjemmet og av pasienten selv. Testresultatet er da tilgjengelig i løpet av 1-minutter. En gonoretest utført hos legen, tar det normalt 1-uker å få svar på.


Geusau A, Kittler H, Hein U, Dangl-Erlach E, Stingl G and Tschachler E. Biological false-positive tests comprise a high proportion of Venereal Disease Research Laboratory reactions in an analysis of 300sera. The Oslo study of the natural course of untreated syphilis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg