mandag 5. oktober 2015

Pilatesball

Hos Gymgrossisten finner du alt til trening til riktige gode priser. Alltid populære produkter. Sjekk nyhetene i butikken! Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg.


Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen.

Take your workouts to the next level. Fargerik pilatesball som gir effektiv trening av kjernemuskulaturen. Søk etter pilatesball på Kelkoo. Sammenlign tilbud på pilatesball fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Fitnessball er et enkelt og effektivt treningsredskap du kan ha hjemme. Store treningsballer har mange bruksområder. Den kan brukes som sitteball, treningsball, gymnastikkball, terapiball, leke, pilatesball , yogaball osv.


Slike baller er et billig og allsidig treningsapparat.

Den kan enkelt tømmes for luft når den skal pakkes vekk eller når du vil ha den med deg bort. Uansett om du ønsker å trene mye eller lite, eller om du vil trene hard styrke eller du trenger balanse og stabilitetstrening vil en pilatesball gi deg variert og god trening. En pilatesball gir en aktiv og dynamsik sittestilling, som er gunstig for ryggen, og et supplement til sofa, arbeidsstolstol eller lignende. Den er også fin for å bysse små barn eller babyer i søvn - og til å leke, kaste, trille og herje med for både store og små.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. En fitnessball er et enkelt og effektivt treningsredskap du kan bruke hjemme, på treningssenteret eller på hytta! Med en slik ball kan du få trent hele kroppen, samtidig som du virkelig får gitt kjernemuskulaturen en real utfordring! Du kan søke på nettet på både pilatesball , fitnessball og stor ball. Du kan også bruke fantasien din og lage egne øvelser, både med overkroppen på ballen og beina i gulvet, eller omvendt.


Du får også kjøpt treningsdvd med program med ball. Vårt mål er å være Skandinavias ledende leverandør av kvalitets sports- og aktivitetsutstyr. Vi er spesialister på lekeplass og leverer innendørs og utendørs aktivitetsutstyr til privatpersoner, skoler, barnehager, idrettslag og bedrifter i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Besøk vår nettbutikk! Pilatesroom er et nettsted som selger dette.


Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet. I denne økten trenes hele kroppen, selv om det fokuseres spesielt på kjernemuskulaturen.

Ballen brukes også til å gjøre enkelte øvelser tyngre og mer utfordrende. MERKER Airex BOSU Catslide Reebok R. S Thera-Band Yoga-Mad. G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte. Kjøp på nett eller reserver og hent i din butikk. En robust og allsidig ball som passer innen pilatestrening, sport og gymnastikk.


Antiburst-funksjon. Leveres med fotpumpe. Planken er en styrkende og oppstrammende øvelse som,i tillegg til å få magen din til å se flott ut, også hjelper med ryggsmerter.


Det kan virke som en enkel ting, men det er en øvelse med høy intensitet og krever fokus og balanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg