onsdag 21. oktober 2015

Refleksjonsnotat ntnu

Læringsformer og aktiviteter. Ulike læringsformer vil bli benyttet der studentenes egen aktivitet blir vektlagt. Det vil være veksling mellom forelesninger, diskusjoner, gruppearbei individuelt arbei herunder tankeskriving i form av refleksjonsnotat og lignende. Inntil timer forelesninger og en dag feltkurs. Vær oppmerksom på at obligatoriske aktiviteter og undervisning kan være lagt tidligere enn fristen for å melde seg opp til emnet.


Refleksjonsnotat ntnu

Skriftlig refleksjonsnotat frå praksis, minst side pr uke. Fremlegg av case fra praksis. Obligatorisk praksis: Det er to obligatoriske praksisperioder i dette emnet, begge på tolkearbeidsplasser:-to uker praksis på en tolkearbeidsplass som vanligvis er en annen praksisplass enn studenten var på i Tolking med praksis 2. Hva kan jeg i faget ”Grunnleggende spesialpedagogiske problemstillinger”? Jeg kan se de ulike begrepene i lys av fagets historiske utvikling, fra integrering til inkludering.


Konsentrer deg om dine reaksjoner, handlinger, holdninger og følelser. Refleksjonsnotat Momenter som er viktige å ta med når dere skriver refleksjonsnotat. Beskriv helst en situasjon der du har vært deltager. Kultur er en viktig faktor for organisasjoners suksess.


Her finner du en utdyping på hva organisasjonskultur er, elementer i en organisasjonskultur og hvordan man som leder kan påvirke kulturen i. Jeg har vært på forelesninger om refleksjonsnotat , lest i boka av Bie og lest her på forumet. Jeg skjønner likevel ikke hvordan jeg skal sette det opp, hvordan det skal se ut, hva det skal inneholde eller noe som helst, når jeg nå sitter og har hjemmeeksamen. Skulle så gjerne sett et eksempel på. Fant du ikke det du lette etter?


Dette refleksjonsnotatet er resultatet av mitt 2. Det er et studiekrav som omhandler mine egne erfaringer fra praksis, og ser disse i lys av teorier jeg har fått innsikt i og annen kunnskap jeg har tilegnet meg i løpet av mitt studium. Dette ønsker jeg å forske på da jeg ser det som viktig at læreren vet hvilken påvirkning hun har på elevers trivsel. For å finne ut mer om dette har jeg tatt i bruk kvalitativ metode i form av refleksjonsnotat , og stilt elever på sjuende trinn to spørsmål. TABELL: Tabellen brukes i denne teksten for å gi en rask oversikt over fakta på en ryddig måte. De ulike tekstelementene har ulik forntstørrelse.


OsloMet – storbyuniversitetet - Studentinformasjon samlet på en plass. Redegjørelsen skal vise at du har forstått det du skriver om. Det var et helt nytt fag for meg, som jeg ikke hadde noe kjennskap til på forhånd. HVA ER ET REFLEKSJONSNOTAT ? Velg tema som interesserer og engasjerer deg, det gir liv og inspirasjon til skriveprosessen. Betegnelsen ”notat” brukes fordi du som studenten kan bearbeide disse ytterligere etter tilbakemeldingene fra.


Videoene er utviklet i samarbeid med Spark NTNU. Spark er en gratis veiledningstjeneste for alle studenter ved NTNU og hjelper dem med finansiering og videreutvikling uansett hvor langt eller kort de har kommet med sin ide. Tror din studentgruppe at det kan være et potensiale i ideen eller konseptet dere har jobbet med i EiT?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg