onsdag 7. oktober 2015

Reisetips riga latvia

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker. Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden!


Middelalderbygninger er godt bevart i gamlebyen (det historiske sentrum), og den nyere sentrumsbydelen er preget av jugendstilen eller art nouveau, som stilen også kalles.

Slik får du en perfekt weekendtur i Latvias hovedstad. Prisnivået på mat, drikke og hotell mye lavere enn i Norge, noe som gjør dette til en fristende weekendtur for nordmenn. Mai til september er en fin tid å reise hit på, men mange velger også det store julemarkedet i desember. Riga den største byen i Baltikum. Byen trafikkeres av trikker og busser.


Billig, enkelt, sentralt og godt. Jeg vil anbefale reisende til å sette av tid til å se litt mer av landet. Kjør jagerfly i Latvia ! Dette må være den perfekte aktiviteten på bestekompisens utdrikningslag.

Men en hastighet på opp til 7kilometer i timen garanterer vi sug i magen. Drømmer du om å være vennegjengens kule, bereiste, kunnskapsrike globetrotter? Vi hjelper deg på veien, og gir deg tips til arkitektur, mat, historie og spa du må få med deg i Latvias hovedsta Riga. Alt du trenger å vite om attraksjoner og severdigheter i Riga. Hotell med sentral beliggenhet.


Vi har all informasjonen du trenger, fra priser og tidspunkter til forbi-køen-alternativer og billetter på mobil. Bestill på forhånd med GetYourGuide og få mest mulig ut av din reise til Latvia. Det hjelper heller ikke at Latvia fra årsskiftet mangedoblet merverdiavgiften på en rekke varer og. Hovedstaden i Latvia er kompakt og lett å utforske, og prisene i landet er lave.


Vi guider deg til Latvias sjarmerende hovedstad. Når du bestiller en reise til Latvia med Ving kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. En helg, noen ekstra dager ellr kanskje en hel uke, det bestemmer du selv.


Import- og eksportvirksomhet har alltid vært viktig for byen, og tok seg opp enda mer da Latvia gikk inn i EU 1. Liker du design, bør du ikke gå glipp av et besøk på Art Nouveau Museum, som ligger i leiligheten etter Konstantīns Pēkšēns, en av landets mest berømte arkitekter. Latvia grenser mot Estland i nor Litauen i sør samt Russland og Hviterussland i øst. Landet har kystlinje mot Østersjøen i vest.


Bortsett fra noen områder med åser øst i landet består Latvia stort sett av lavlandssletter. Sjekk ut disse førstehåndstipsene for Riga. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester.

Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre! Det er times tidsforskjell mellom Norge og Latvia og lokal valuta er Euro. Hei, vi var i Latvia i sommer, deriblant Riga. Fantastisk badestrand som strekker seg flere mil og utover horisonten.


Vann som er godt over grader og masse hyggelige folk. Men sånn er det å være etterpåklok! Det positive var at det var svært få andre turister i byen på denne tiden av året. Mottakelsen ved ankomst, vennligheten som gav en opplevelse av å være veldig velkommen.


Informasjon om de mest populære attraksjonene og severdighetene i Riga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg