tirsdag 20. oktober 2015

Morsdag kake

Superdeilig sjokoladekake til morsdag som hele familien kan lage og nyte sammen. Det er viktig at kaken ikke steker for lenge, ellers får den ikke den klissete, konfektaktige konsistensen som den skal ha. Siden kaken ikke skal være gjennomstekt, må den stå i kjøleskapet over natten før den tas ut av formen, ellers går den i stykker. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.

Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Cookies er småkaker eller kjeks som vanligvis er bakt sprø eller akkurat lenge nok til at de fremdeles er litt myke. Du kan lage cookies i alle varianter og med forskjellige typer av sukker, krydder, sjokolade, smør, nøtter eller tørket frukt. Den andre søndagen i februar er det morsdag.


Overrask med en festlig morsdagskake. Se oppskrifter på kaker her. Førstkommende søndag, februar er det morsdag. Hva er vel bedre enn å overraske mor med en hjemmebakt morsdagskake.

Her har du mine favorittkaker som garantert vil glede mors hjerte. KAKETIPS TIL MORSDAG. På søndag er det morsdag , og en ypperlig anledning til å overraske mamma med deilig hjemmebakst. Noen ganger er det ekstra hyggelig å kunne servere en rosa hjertekake, enten det er på grunn av morsdag , Valentinesdagen, en bursdag eller en helt annen, koselig anledning. Her vil jeg vise deg hvor enkelt man kan lage en hjerteformet kake av en firkantet og en rund kake.


Det er altså ikke nødvendig å gå til anskaffelse av en hjerteform. Barnehager og skoler opprettholder tradisjonen ved å følge opp ideen om feiringen av mor, og setter barna til å lage kort og gave til mor. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette.


En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer. Visp egg og sukker til lett og luftig eggedosis.


Rør så forsiktig inn hvetemel blandet med bakepulver. Her gir vi deg gavetips og gode oppskrifter som du kan lage for å vise mor hvor mye du setter pris på henne. Morsdag feires andre søndag i februar, 10. En helt enkel sjokoladekake blir en fin kjærlighetserklæring om du steker den i hjerteform og pynter med friske og tørkede bringebær.


Perfekt til dager som morsdag og Alle hjerters dag.

Dette er en forholdsvis ny festdag til ære for mødre verden over. I Norge feires dagen andre søndag i februar, men den feires på forskjellige datoer i andre land. Jeg synes det er veldig koslig å bake hennes oppskrifter. Mamma skrev ivrig ned alt hun kom over. Marsipankake med makron- og sukkerbunn, rørte jordbær og selvlaget marsipan.


Legg i handlekurven. Andre søndag i februar er det morsdag. Hva med å overraske din mor med en kopp varm sjokolade og god gjærbakst, eller en hjemmelaget morsdagskake ? Nedenfor finner du mange oppskrifter å velge blant. Mor får gjerne en gave eller litt ekstra oppmerksomhet på morsdag , som i Norge er andre søndag i februar. Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon.


Mine beste kaker. Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg