mandag 5. oktober 2015

Stekte potetskiver

Stekte potetskiver

Vask potetene godt og del i båter. Legg dem i en bolle og ha olje i bollen. Dryss over salt, urter og paprikapulver. Ha potetbåtene over i en langpanne dekt med bakepapir.


En hyggelig nabodame sa til meg i går at hun synes ikke det er noenting som er for enkelt og blogge om. Skriv gjerne om tilbehør som er lett og lage. Poteter er alltid et naturlig tilbehør, men pannestekte poteter er så godt at de nesten er en liten rett i seg selv. En garantert favoritt til både store og små! Gylne potetskiver i form.


Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Gyllenbrune tykke skiver av stekt potet smaker nydelig til all slags mat, eller sammen med en god dipp når du har lyst på noe enkelt og godt.


Om du vil lage dem med eller uten skall er opp til deg. En litt drøy påstan jeg innrømmer det. Men jeg synes dette er verdens beste ovnsbakte poteter, og ting som kan synes som unødvendige detaljer er angivelig forskjellen på helt vanlig ovnsbakte poteter og verdens beste ovnsbakte poteter.


Clotilde har et triks, og det er veldig enkelt. Og jeg har alltid endt opp med noe som ligner litt for mye på papp. Ikke at det var uspiselig, for all del. Det skal nemlig temmelig mye til for at. Jeg synes poteter er best når de er sprø på utsiden, så sprø at det knaser litt når jeg tygger gjennom dem.


Men på innsiden kan det ikke være tørt eller melent, det må være saftig og godt. Eller english roasted potatoes, for de som foretrekker det. Perfekte stekte potetskiver ? Hemmeligheten er skremmende enkel: Kok potetene før de går i ovnen! Da får du nydelig saftige poteter med god og sprø overflate. Pannestekte poteter.


Slik lager du pannestekte poteter. Mange opplever at potetene blir ihjelstekt utenpå og rå inni når de tilberedes i stekepanne. Ovnsbakte potetskiver – enda en smakfull potetvariasjon er utprøv og denne kan også anbefales. Andre gode potetforslag du kan finne her på bloggen er Lime og persillepoteter, potetsnadder og ovnsbakt potet på pinne.


Stekte potetskiver

Oppskriften er enkel. Fortsett med å bygge opp lag på lag med poteter og avslutt med noen fine potetskiver på toppen. Pensle toppen med litt olivenolje, kvern over litt salt og pepper og pynt med en kvist timian. Formen kan nå enten settes kjølig til du ønsker å steke den, eller stekes med en gang.


Server fiskepinnene med stekte potetskiver og ferdig remulade. Dersom du ønsker mer smak på fiskepinnene, kan du tilsette revet parmesan i cornflaksen. Vi er mange som elsker poteter som middagstilbehør, men det er lett å bli lei de stekte potetene og potetmosen.


Derfor er ethvert forsøk på å jazze opp denne rotfrukten svært kjærkomment. Her spiller en muffinsform en viktig rolle, for det er i den magien skal skje! I den grad vi kan kalle det magi.


Løvbiff med stekte potetskiver. Her kommer enda et bidrag i rekken av enkle og raske. Kveite med parmaskinke, stekte potetskiver , asparges og rødvinssaus Av Kristin Jøtun, 18. Flares Flares × Det finnes. Hvordan steker dere poteter i ovnen.


Stekte potetskiver

Prøvde meg her endag på å stekte poteter med skall på. Kan noen forklare meg hvordan dere steker poteter? Med eller uten skall, spiller ing.


Stekte kamskjell med tynne potetskiver og syrlig sjalottløk. Stekte potetskiver : Kutt potetene i tynne skiver. Bruk pizzapapir på et stekebrett. Legg potetskivene på pizzapapiret og stek dem gyllenbrune på 2grader.


Følg med slik at de ikke blir brent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg