tirsdag 27. oktober 2015

Koteletter i ovn wenche

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på saftige og møre koteletter tilberedt i ovn.


Saftige koteletter. Marinert med appelsin, chili og ingefær. Edel og Wenche lager dritgode hvite kakemenn. Retten stekes ferdig i ovnen , da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen. Legg den i formen, og sett formen i oppvarmet ovn (2grader).


La de stå i 15minutter før du setter ned til 1grader og lar de steke i time til. Langstekte koteletter. Lei av stekesprut og tørt kjøtt? Idag lager vi langstekte pestomarierte nakkekoteletter med ris, gulrøtter og sukkererter.


Forvarm ovnen til 1grader. Smør inn en stor ildfast form med olje eller smør. Sett koteletter inn i forvarmet ovn på 1grader. Stek kotelettene i 1. Se innslaget og les oppskriften her:.


Jeg syns ikke det blir noe særlig godt når eg prøver å lage koteletter selv. Jeg bruner de først i stekepannen slik at de får stekeskorpe. Så salter og peprer jeg og legger i ildfast form. Men hvor mange grader, og hvor lenge?


Jeg kunne gjerne tenkt meg å ha de i ovnen i en time, hvor mange grade. Oppskrift finner du under. Den mest vanlige tilberedning av koteletter er vel i stekepanne, men hvorfor ikke prøve dem i ovnen ? Koteletter med saus og.


Smaker veldig godt sammen med ovnsbakte grønnsaker. Jeg bruker feks sjampingnon, rødløk, gulrot og. Denne lages raskt og effektivt, og står i ovnen mens dere er på tur eller leser alle avisene fra både lørdag og søndag – fantastisk!


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Tilbehør til koteletter i ovn.


Tag fadet u og server koteletter i ovn med kartoffelmos eller løse ris. Du kan også tilsætte cocktailpølser eller brunchpølser til retten. Vend dem i fadet fem minutter før retten er færdig, da pølserne blot skal varmes.


Men retten går altså fint uden pølser. Hadde sky fra kotelettene i sausen, som gjør sausen ekstra god. I dag laget Wenche saftige koteletter marinert i appelsin, chili og ingefær. Nakkekoteletter er noe alle liker, og med grønnsaker godt tilbehør blir dette en skikkelig middag.


I mellomtiden har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg