onsdag 14. oktober 2015

Vondt i magen gravid uke 20

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Babyen kan presse mot et bestemt ste noe som kan bli sårt og vondt.


Dette er helt vanlig og ufarlig, sier Wendelborg. En annen årsak til sårhet på et bestemt sted er at man ofte dunker magen borti gjenstander.

Man skulle kanskje ikke tro at det var så fryktelig lett å glemme den store kulen på magen , men det kan det absolutt være. For kvinner som har vært gravide tidligere kan de oppleve at magen er større. En kvinne, gravid i annet trimester, med akutte magesmerter.


Hun var gravid – uker og to dager gravid. Har noen dager veldig vondt nederst i magen , ned mot underlivet. På den positive siden vil de fleste gravide kunne kjenne liv i magen rundt uke 20.


Nå i begynnelsen vil de mest av alt minne om lett prikking eller iling i magen. Nå er du halvveis i graviditeten:-) Babyen utvikler de forskjellige hudlagene nå.

Den får hår på hodet og øyebrynene vokser frem. I løpet av den nærmeste måneden vil de aller fleste ha kjent de første bevegelsene til babyen sin inne i magen. Hvis dere har spist mat som er uvant for dere, f. Mange gravide er plaget med forstoppelse, og det kan gi magesmerter.


Men det er vel også utelukket siden hun har normal avføring. Jeg er gravid i uke 20. Har vært i kjempefin form hele tiden, og har vært i full aktivitet. Magen vokser stadig, og klærne strammer mer og mer.


Noen kjenner de første sparkene denne uken , andre må vente en uke eller to til. Men snart vil den lille gutten eller jenta i magen din gi daglige beskjeder om sin trivsel med spark og andre bevegelser. Vanlige beymringer i svangerskapet. Fastlege Kari Løvendahl Mogstad erfarer at gravide kan ha et nærmest uendelig behov for informasjon. Det vil skape trygghet.


Tror jeg har fått urinveis infeksjon. Er iallefall vondt nederst i magen. Har du funnet ut hav som plager deg? Venn deg til tanken – og til alt det medfører.


Selv om de fleste venter en god stund med å fortelle om graviditeten til andre, må nemlig du forholde deg til det allerede nå.

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Gjør vondt når jeg trykker på punktet, men kjenner ingenting ellers, når jeg ligger eller slapper av uten å legge press på området. Nå har jeg gått litt over en uke , og smertene kommer og går like mye. Noen dager er fine uten noe smerter og andre dager så er det vondt uansett hvilke stilling jeg er i, sittende, liggende, stående og gående. Lurer veldig på hva dette kan være, og jeg er så bekymret for henne!


Hun forklarer smertene som om de ligger under ribbaina. Vondt på begge sider og ekstra intens i midten. Når du er gravid i uke så har du bare en knapp fjerdedel igjen av graviditeten. Gravid uke – Barnets utvikling. Barnet sover nå lengre sammenhengende perioder, hvilket er grunnen til at du sikkert merker et tydeligere mønster av våkenhet (når barnet beveger seg) og hvile (når barnet er stille).


I slutten av uken når barnet den magiske grensen på vekten kilo! VELDIG vondt i magen. Uke 5: Mensen har ikke kommet og du føler deg kanskje litt trøtt og kvalm. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte fordi livmoren tar mer plass.


Knøttet er nå mm langt, hjertet har begynt å slå og anlegget for organene legges. Kroppen din prøver å fortelle deg den viktige beskjeden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg