tirsdag 27. oktober 2015

Dubai med barn

Last ne lagre og få tilgang til billettene dine direkte fra mobilen. Vi tilbyr gratis avbestilling og døgnåpen kundeservice. Ha full kontroll på transporten! Bestill Dubai-bykort!


Din offisielle billettforhandler!

Opplev fantastisk mat og uteliv! Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted. Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende.


Velkommen til sol, varme og salte bad i Dubai – året rundt med Ving! Du trenger ikke fly veldig langt for å få både bra klima og et eldorado for barna. Her er våre beste tips til et barnevennlig Dubai.

Ikke et vondt ord om å leie hus og dra på Legoland i. Dubai Parks and Resorts tilbyr et utrolig utvalg av digre temaparker som Motiongate, Bollywood Parks og Legolan for barn og alle som er unge til sinns. Ta en pust i bakken i Riverlan bulevarden med underholdning og spisesteder som byr på alt det nyeste innen aktiv familiemoro. Barn er absolutt ingen hindring for å reise til Dubai. For eksempel har alle større kjøpesentre mange aktiviteter for barn , det finnes mange lekeplasser, og det er barnemenyer på restaurantene.


Her er det karuseller, berg-og-dalbaner og aktiviteter for barn til opp i tenårene. Alle de større kjøpesentrene har mange aktiviteter for barn , det finnes utallige lekeplasser, og alle restauranter har en egen barnemeny. Det er nesten umulig å kjede seg i Dubai. De aller fleste hotellene har egne barnerom eller fellesarealer med spill, leker og lignende.


Strendene i Dubai er kjempeflotte og rene paradiset for barna. Ting å gjøre i Dubai : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Dubai , De forente arabiske emirater på TripAdvisor. Reise med barn til Dubai : Dubai er et Mekka for strand- og shoppingglade, og er heller ikke et dumt reisemål dersom man har småtroll med i kofferten. Her er mange fristelser, og velger man tidspunkt med omhu kan ferien bli riktig så behagelig.


Familiehoteller i Dubai : Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i Dubai , De forente arabiske emirater på TripAdvisor. Se aktiviteter, hva som skjer, reiseplaner og arrangement for å hjelpe deg med å planlegge ferien til Dubai. Se alt som Dubai har å by på.

En ugift kvinne som føder barn i FAE får ikke utstedt fødselsattest. Kvinner som er blitt gift kort tid for fødselen risikerer at myndighetene sjekker fødselstidspunktet opp mot tidspunktet for inngåelsen av ekteskapet. Ramadan: Under fastemåneden ramadan bør man være særlig nøye med å følge de lokale reglene for oppførsel. Barn lar seg begeistre av alt som er størst, best, høyest og raskest, og en reise til Dubai skaper minner for livet.


Dubai har et saftig skrytepotensiale for små globetrottere som gleder seg til å fortelle kompisene om ferieopplevelsene når de kommer hjem. De forskjellige arrangørene tar ulikt betalt, men du bør regne med en kostnad på ca. I Dubai finnes det ikke mindre enn fire sentrum i seks bydeler. Downtown er en moderne bydel hvor det man gjerne forbinder med Dubai ligger. Midt i byen, med kort vei til alle severdigheter, ligger den nybygde bydelen Al Barsha.


I Bur Dubai , som er en eldre bydel, er det roligere med mere fokus på kultur. Barn som reiser alene, eller reiser i en annen kabinklasse enn sine foreldre, betraktes som barn som reiser alene og betaler full voksenpris. Ta kontakt med oss for å bestille denne tjenesten. Du kan bestille for opptil ni passasjerer per bestilling, inkludert voksne, filippinske arbeidere i utlandet (OFW), barn og spedbarn. Reiseråd og fakta for turister i Dubai.


Veldig forenklet kan Dubai deles i to hovedområder: Dubai City som ikke ligger så langt unna flyplassen og den gamle delen av Dubai med markeder, Dubai Creek der mange av lokalbefolkningen bor. Litt utenfor sentrum ligger Jumeirah Beach, den berømte stranden som strekker seg langs den arabiske golfen, her ligger det velkjente og flotte hotell. Fra sin spede begynnelse har Dubai vokst til å bli en global forretningsby og et knutepunkt for turisme. Nå kan den skilte med oppsiktsvekkende ingeniørbragder sammenstilt med ørkener, rolig sjø og vakre strender. Denne bade- og lekeparken har også mye å by på, og er perfekt for deg som reiser med yngre barn.


Her finner du nok av vannsklier, rolige elveløp og en egen fornøyelsespark med mange karuseller og nok av ting og både se og gjøre. Parken ligger i Dubai Creek Park. Skal du reise til Dubai med familien?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg