torsdag 1. oktober 2015

Når vokser magen gravid

Etter ukers svangerskap pleier livmoren å nå centimeter over navlen. I uke når livmoren sitt høyeste punkt – ofte helt oppunder brystbeinspissen. Jeg føler meg skikkelig gravid når jeg ser på magen min! Men det er nok bare luft som fyller opp inni der enda.


Noen som har erfaring med dette?

Jeg er i uke nå og magen har foreløpig bare vært oppblåst. Men jeg kjenner at det strammer godt rundt magen når jeg er oppblåst, men jeg kommer nok ikke til å kjøpe noe særlig med mammaklær før om en stund. Det er veldig individuelt.


Lurer også på hvordan du får det til å stemme når fosteret vokser mest de siste ukene. Man kan si at høye kvinner generelt bærer barnet lenger inn i kroppen, og magen kan derfor være mindre synlig. Dette kalles symfyse - fundusmål og blir tegnet inn på helsekort for gravide , og danner en kurve som viser veksten av livmoren.


Dette gjøres for å passe på at fosteret vokser normalt.

I tillegg måles mors vekt, blodtrykk, og det tas urinprøve. Til sammen gir undersøkelsene et inntrykk av om barnet vokser som det skal. Magesmerter eller kynnere?


Kynnere er de normale muskelsammentrekningene i livmoren som er helt naturlig gjennom nesten hele svangerskapet. De første ukene av svangerskapet er spesielle fordi babyen i magen går fra en liten celleklump til et lite menneske med alle organer det noen sinne vil ha. Vi har derfor zoomet inn slik at du kan se i detalj hva som skjer i disse ukene. I ditt tilfelle handler det kanskje om en kombinasjon mellom luft i magen og at livmoren vokser ? Jeg kjenner min egen livmor, men synes det er vanskelig å avgjøre om det synes eller ikke. Har derimot hatt en del luft i magen som gjør at hele magen min er større enn normalt.


Nå er fosteret omtrent mm langt, og har tydelige anlegg til hjerne og ryggrad. Hjertet har så vidt begynt å pumpe hurtig. Embryoet ligner ikke særlig på et menneske ennå. Uke (fosterets uke 5) Anleggene til hender og føtter begynner så vidt å vises. Hodet vokser mye denne uken og hjernen begynner å utvikles.


Billig, sikker og rask graviditetstest.

Kjøp nå, test deg hjemme. De aller fleste vil få større mage. En tråd i ' startet av Mumfies,. Føles ut som magen vokser hver dag og lurer på hvor stor den kommer til å bli.


Når vokser magen mest? Der passerer magen inn i det mindre bekkenhulen, som strekker seg til bekkenbunnen. Hele bukhulen og bekkenhulen er foret av bukhinnen, bukhinnen.


Fra utsiden er mageområdet stabilisert og beskyttet av. Graviditet hadde jeg magen nede p knrne og det var veldig. Er gravid med mitt frste barn Uke n, dette er spennede skummelt p en.


Artig se hvordan det vokser nr her og ikke s lenge til hun kommer n. Andre trimester - gravid uke for uke. Tiden flyr og magen vokser TIDEN FLYR OG MAGEN VOKSER. Hva kan dette være?


Livmoren begynner jo vokse, og den krever. Jeg trener 3-dager i uka og spiser normalt, men jeg føler meg tyngre og tyngre. Jeg ser gravid ut og vekta går oppover.


Jeg er redd for at det er en cyste eller noe annet som vokser. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg