torsdag 22. oktober 2015

Min vaksine

Dersom en vaksine ikke er registrert i vaksinetjenesten på helsenorge. Legg fram dokumentasjon på at du har fått den aktuelle vaksinen. Kontakt pasient- og brukerombudet når du trenger råd og. Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og. Samarbeidspartnere.


Informasjonen på helsenorge. This site won’t let us show the description for this page. Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte. Du kan også skrive ut et vaksinasjonskort på norsk og engelsk. For å gi maksimal sikkerhet for deg som skal få vaksine , har vi hatt grundig opplæring av de apotekansatte i injeksjonsteknikk og også akutt beredskap i tilfelle uventet allergisk reaksjon på vaksinen.


En allergisk reaksjon vil inntreffe de første minutter etter av vaksinen er satt. Vaksine mot meslinger, kusma og røde hunder. Første dose blir vanligvis gitt ved måneders alder. Hos oss får du gode helseråd og riktig vaksine. Vårt helsepersonell har lang erfaring innen rådgivning og vaksinasjon, og er godkjente gulfeber-vaksinatører.


Min vaksine

Vi bistår også med yrkesvaksinering. Ta kontakt for et program som passer best for deg som enkeltperson, din gruppe eller din bedrift! Les om Mine vaksiner.


Finn klinikker, priser og les anmeldelser. Tjenesten Mine vaksiner er en elektronisk tjeneste fra Folkehelseinstituttet som gir deg oversikt over dine tidligere vaksinasjoner og dine barns vaksinasjoner (gjelder barn under år). I tillegg kan du gjennom Mine vaksiner skrive ut vaksinasjonskort både på norsk og engelsk. Se mer om Mine vaksiner på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Kundeservice Vaksinasjon i apoteket.


Vitusapotek har apotek over hele Norge som tilbyr drop-in vaksinering. Du bestiller enkelt resept på vaksinene du ønsker på evaksine. Hpv- vaksine til unge kvinner. For deg som er med i programmet, må den siste av de tre dosene må være tatt innen 1. Det fins fire tilgjengelige meningokokkvaksiner.


Min vaksine

Meningokokk C-konjugatvaksine kan gis fra 2-måneders alder. Vi gir vaksiner i barnevaksinasjonsprogrammet for voksne som ikke har tatt alle vaksinene. HPV- vaksine har vært en del av barnevaksinasjonsprogrammet til jenter i 7. Skal du studere i utlandet må du ta med skriv fra skolen om hvilke vaksiner som kreves. Vi foretar en helseundersøkelse av valpen og hører med deg som eier om hvordan det går med dere.


Personer som ikke vet om de har fått MMR- vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR- vaksine. Se MMR- vaksine før reisen? For å få tilgang til tjenestene på innloggingssidene i MinJournal må du logge deg inn med BankI smartkort fra Buypass eller Commfides.


Min vaksine

Ved utlogging av MinJournal får man opp feilmelding request could not be completed…. Min Journal innlogging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg