tirsdag 6. oktober 2015

Liftgardiner bohus

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Sjekk utvalget - Bestill nå! Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem.


Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner, slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Finnes i flere farger. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus.


Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem.

Med riktig solavskjerming kan du skape en god stemning. Hos oss finner du liftgardiner som passer inn i både moderne og tradisjonelle hjem. Enten du er på jakt etter lystett eller vanlige type. Vår kundeservice er åpen hverdager 8-17. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Ensfargede og med mønster. Stort utvalg av liftgardiner og rollup-gardiner til stue, kjøkken og soverom. Bra dekorasjon vil ånder den beboere og en lykkeligere person.


Stue dekorere er alle medlemmer av familien og tilpasset i design av ofte huset. Det er massevis av – tasten faktorer for å vurdere hvis dekorere personlig rommet, deg eksakt – boksen. Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn. Alle våre liftgardiner gir en unik effekt og vi tilbyr et stort utvalg av ulike varianter. Har innsydde kanaler med aluminiumsspiler bak på gardinen som gjør at modellen passer best med ensfargede eller loddrett stripete stoffer.


Gardiner til rimelige priser får du hos bonprix. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn.

VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Utforsk våre produkter.


I Kirsch sortiment finner du alt du kan tenke deg å behøve til gardinopphenget ditt, enten det er i form av rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner , lamellgardiner, persienner, gardinstenger, skinner og gardintilbehør. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Rullegardiner er den mest effektive solskjermingen og finnes i helt lystette modeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg