fredag 16. oktober 2015

Enkel saus til kylling

Bestill nå og betal ved utsjekking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost.

Saus til kylling 4: Yoghurtsaus. Bruk en tykk yoghurt og bland inn hakket agurk. Det kan være litt lurt å klemme litt av saften ut av agurken først.


Visp sammen honning, sennep og lime så får du en enkel og smakfull saus. Bland tahini, friske urter, sitronsaft og. Kyllingfilet med smakfull saus. Hvit saus er en god saus i seg selv.

I tillegg er den en fin og nøytral basissaus som kan varieres i smak etter hva du skal servere. Selv om du har en hektisk hverdag, kan du likevel lage spennende middag med mye smak. Du trenger ikke å spise kjipe middager selv om du vil ha en rask middag. Med en god saus eller spicy salsa, kan du jazze opp selv en enkel og kjedelig middag til en smaksrik og spennende middag.


En enkel og fløyelsmyk fløtesaus som passer til både kjøttboller, kylling og kalkun. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Pai med kylling er godt og enkelt, og en rett som faller i smak hos både store og små.


Lag din egen paibunn eller spar mye tid ved å kjøpe ferdig. Paien kan også lages når du har ledig tid i helgen, da har du enkel mat å varme opp når hverdagens mas tar deg. En enkel bbq saus som du kan lage på null komma niks og som vil sette prikken over i´en på kyllingen din. Server kyllingen med verdens beste poteter og broccoli slaw, så får du en fin, fin middag. Også kan vi begge late som om det fortsatt er sommer!


Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Her er de fylt med kylling , vendt i en søt og spicy saus. Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten med kylling og grønnsaker og med hjemmelaget saus til.

Sjekk ut den superenkle fruktige kyllingen, den består av kyllingfilet som har kost seg i en sødmefull og frisk kremet saus laget på mangochutney. Tips: Mangochutney finnes i både milde og sterke utgaver, og med forskjellig sukkerinnhold. Velg den du liker best selv. Er kyllingfiletene små - kan du bruke et par. Skrell eplet og del det i små terninger.


Rens og finhakk sjalottløk og hvitløk. Smelt smøret i en kjele ved middels varme. Tilsett eple, løk, hvitløk og karri i kjelen og la det hele surre på middels varme i noen minutter til løken og eplet har myknet.


Det er det mange som trenger. For her til lands spiser vi mer og mer kylling. Ikke så rart kanskje, når vi kan få det til å smake så gode som denne uimotståelige, helstekte kyllingen.


Problemet er bare at det magre kyllingkjøttet kan bli litt tørt og kjedelig. Lag woksausen i god tid før wokingen og tilsett den sent i prosessen. Alt smaker bedre med saus. Woksauser inneholder ofte sukker eller honning og vil brenne seg hvis de tilsettes tidlig i wokingen.


En klissete og god saus gir et skikkelig løft til wokretten. Den beste woksausen. Innbakt kylling er både saftig og godt, og i denne oppskriften har vi laget den ekstra smakfull ved å lage en kremet saus på kremost med hvitløk og urter og hvitvin. Slik lager du innbakt kylling med kremet saus : - Forvarm ovnen til 2°C. Sett en panne stor nok til å romme potetene til oppkok med saltet vann.


Wok er ikkje berre en sunn, rask og enkel kvardagsmiddag, men det er også enorme muligheter for variasjon, det er en super måte å bruke opp grønnsaker på og ikkje minst en lur måte å spise masse grønnsaker på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg