tirsdag 20. oktober 2015

Spa for gravide

Søk etter spa for gravide på den nye KensaQ. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. For den gravide har vi Spa pakker. Begge pakkene har fokus på massasje av typiske problemområder som rygg, nakke, legger og føtter, samt en flash beauty ansiktsbehandling.


En deilig gravid -massasje for kroppen som skaper bånd mellom mor og barn.

Bestill spabehandling for gravide på The Well her. Behandlingen består av en økologisk skrubb og fuktgivende maske som nærer huden på magen. Den gravide trenger litt ekstra pleie.


Denne pakken er tilpasset for å gi mor en spesiell oppmerksomhet der hele kroppen får en luksus spabehandling. Tiden vies til å styrke hudens elastisitet, forebygge strekkmerker og behandle trøtte og slitne ben. Produktene som benyttes er tilpasset den gravide.


Vi tilpasser liggestilling etter hvert. Spa for gravide Behandlingen starter med den beste peelingen for å bedre hudens elastisitet, deretter ansiktspeeling og maske tilpasset hudtype.

Vi fortsetter behandlingen med lett kroppsmassasje ved bruk av omega-rik olje. Colosseum Spa tilbyr massasje og behandlinger for gravide i Oslo. Barn i magen og Snart mamma.


Massasjen er tilrettelagt for den gravide. Spa Miami holder til i et flott og koselig lokal i Oslo sentrum og tilbyr behandlinger innen hudpleie, vippe extensions og vippe extensions 3 massasje, fotpleie, brasiliansk voksing, spa for to. Gravide kan helt fint ta seg et ba enten det er i badekaret hjemme, i et offentlig basseng eller i boblebadet på spa -avdelingen.


Pass på temperaturen. Det er bare sunt og godt å ta seg et bad som gravid , og at du skal holde deg unna er trolig noe som henger igjen fra gammelt av. Vi bruker oljer som er tilpasset den gravides hud og tilstand. Som regel vil dette være på siden, med god støtte.


Møt opp i god tid før behandlingen starter. Henvend deg i spa -resepsjonen senest minutter før behandling. For maksimal behandlingseffekt, anbefaler vi et opphold i spa i forkant.


Drikk mye vann under og etter ditt opphold i spa. Tilbake til butikken Book time online! Handlekurven din er tom.


En helt spesiell SPA dag for gravide Med en voksende mage og mye å gjøre på jobb, kjente Anette at kroppen begynte å si fra.

Hun fikk mer vondt i ryggen, kjente seg sliten og ble stressa av å tenke på alt hun skulle rekke før fødselen. Rosita Hård Bergkvist, som er Spaansvarlig ved anlegget, kan informere om at Selma Spa forsøker, i motsetning til mange andre spa , å rette seg mer mot gravid blant annet med spesialbehandlinger for voksende mager. Hun anbefaler spaopphold for slitne småbarnsforeldre og gravide på det varmeste. Spa Mamma Den perfekte gave til mamma - eller snart mamma!


En oppkvikkende hudpleie, farging av vipper, forming. Tid: min Pris: Kr. Les mer og bestill time spaSpa Gravid Aroma Hel kroppsmassasje med eteriske oljer spesielt tilpasset den gravide. Svømming er en fin aktivitet for gravide , og du kan gjerne svømme helt frem til termin. Varme bad i badestamp eller boblebad er sannsynligvis også trygt, men her spriker informasjonen fra ulike kilder.


Amber Spa Hos oss bestiller du enkelt time fra din smarttelefon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg