mandag 26. oktober 2015

Intim hårfjerningskrem

Norges største Nettbutikk for Menn! Trygg og sikker netthandel. Alle De Mest Kjente Merkene. Kremen og hårene skylles av med vann eller skrapes av.


Et femte alternativ til intim hårfjerning er hårfjerningskrem.

Hårfjerning ved hjelp av krem varer vanligvis 1-dager. Her er det ekstra viktig å bruke kremer spesielt tilpasset underlivet, ellers kan du oppleve både irritasjoner, svie og utslett. I følge Osvik fungerer hårfjerningskrem faktisk bedre enn intimbarbering. NO har et stort utvalg av hårfjerningsprodukter.


Barberhøvlene fra Gillette Venus er effektiv mot hårvekst på alle områder, mens hårfjerningskrem og voks fra Veet gjør jobben enkelt og skånsomt. Vi har et stort utvalg av hårfjerningsprodukter fra kjente merker som Andrea, Eos, Gillette og Veet. NO er din destinasjon nummer én innen hårfjerningsprodukter.


Jeg kan skrive under på dette.

Det anbefales ikke å bruke hårfjerningskrem i underlivet. Om du bruker krem, gelé eller skum er ofte en smakssak, men har du sensitiv hud er det ekstra milde produkter å få kjøpt. I tillegg vil hårene som etter hvert vokser ut igjen ikke være like stubbete og taggete som hårene som vokser ut igjen etter barbering. Ved bruk av hårfjerningskrem vil hårene være mykere og mindre synlige. Hvis du har sensitiv hu må du være obs på at hårfjerningskremer kan gi irritert hud.


Gents - Størst sortiment innen mannlig livsstil. Alt du behøver innen barbering, skjegg, bart og hudpleie. Dette kunne jo ikke gå galt. Etter at jeg fikk høre av fruen at understellet mitt minner mest om håret på en rastafarigubbe fant jeg i min visdom ut at jeg skulle ta grep og fjerne ragget.


HÅRFJERNINGSKRESpray On hårfjerningskrem kan sprayes på ønskes hudområde og fjernes etter tre minutter (kr 10 Veet). Vichys hårfjerningskrem skal være mild og effektiv og inneholder. En del velger en såkalt brasiliansk voksing på salong og fjerner alt hår, andre fjerner håret ved bikinilinjen eller stusser lengden på håret.


Veet Essential Inspirations hårfjerningskrem har en spesiell sammensetning med naturlig ekstrakt av vindruekjerneolje, som er kjent for sine mykgjørende egenskaper, og har en forfriskende duft inspirert av naturen. Veet hårfjerningskrem med naturlig ekstrakt fra vindruekjerneolje. En kroppstrimmer beregnet for mannlig hårvekst er det beste valget, både med hensyn til resultat, hudirritasjon og pris på lang sikt.


Det er derfor best å bruke denne metoden for steder der det er lite hår som skal fjernes.

Slike steder kan være øyebryn, overleppa og kinnet. Steder slik som din rygg eller intime steder bør man bruke andre metoder. En hårfjerningskrem er en krem som fjerner hår fra hudoverflaten.


Naturligvis også på intime områder. Du kan benytte kremen over hele kroppen. Slik bruker du BlitzBlank hårfjerningskre- Påfør kremen i rikelige mengder på tørr hud og la den virke i 7-min. Kremen fjernes med den medfølgende plastikkspartelen.


Flere av venninnene mine bruker hårfjerningskrem overalt der nede, selv tåler jeg det ikke dessverre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg