torsdag 15. oktober 2015

Jeg er deprimert

Jeg er deprimert

Jeg tror at depresjon er noe som hører livet til. Hovedgrunnen er at livet,. Regelmessig samtaler med fastlegen, en psykolog eller psykiater er fundamentet i behandlingen. Innlegg om depresjon og hvordan det er å være deprimert.


Kjennetegn på depresjon. Det kan være vanskelig å vite om man er deprimert eller ikke, spesielt ettersom depresjon har likhetstrekk med en del vanlige psykologiske tilstander, slik som f. Jeg tenker at testen for noen kan være klargjørende for om man er deprimert eller ikke. Uansett hva testen sier – hvis du har følt deg nedfor over lang tid – oppsøk legen din.


Er man deprimert , kan det også være krevende å ta valg, så sliter du med å besvare de spørsmålene i. Hei, jeg tror jeg er deprimert. Jeg har tatt mange lege tester på nettet og sjekker symptomer og så og si alt stemmer. Jeg er så deprimert for tiden. Han jeg var sammen med før var utro mot meg over ganger på bare måneder, og vi var sammen måneder.


Så han har hatt måneder til på seg i tillegg. Og når vi slo opp så holdte vi på. Altså, han overtalte meg til sex noen ganger etter vi var over. Men selv om å overvinne depresjon hverken er lett eller raskt gjort, er det langt i fra umulig. Denne artikkelen vil gi deg tips og teknikker for hvordan du kan komme ut av den depressive tilstanden.


Du er ikke alene om å ha det litt tungt. Noen ganger utvikler det seg til å bli tyngre og mer langvarige problemer, som depresjon. Vi har derfor samlet noen råd til deg som er deprimert. Mitt liv svinger som for alle andre. Jeg kan bli deprimert iblant.


Jeg er deprimert

Jeg har fundert på om jeg er bipolar, sier prinsesse Märtha Louises ektemann ifølge Dagbladet i TV-programmet, som sendes på NRK i kveld. Bipolar er navnet på en sinnslidelse, hvor personer opplever perioder der de er enten deprimerte eller oppstemte. Det er utrolig viktig å snakke med noen. Når man ikke er lykkelig med livet, har man en tendens til å falle inn i dårlige vaner. Dette er uvanene som kan gjøre vondt verre.


Finn laveste nettpris her. SVAR: Hei jente, år. Takk for at du skriver til ung. Jeg forstår at du har det vanskelig, ut fra det du forteller her. Du skriver at du hadde to venner, men nå har du en venn, etter at kjæresten di.


Lurer altså på om jeg er deprimert men jeg er ikke sikker. Energien min er borte, har ingen tiltakslyst lengre, selv å pusse tenna er blitt ett ork og huset ser ut som dresden etter bombingen da jeg ikke får gjort rent eller ryddet. Vurderer å bestille en konteiner å bli minimalist å bare kaste av alt jeg eier, blir for mye greier. Ubehandlet varer en depressiv episode gjennomsnittlig 6-måneder, og vil ofte være tilbakevendende.


Men om du bare er mildt deprimert , er du like fullt deprimert og trenger faglig hjelp, sier han. Det finnes en test, MADRS - som kan gi deg en indikasjon på hvor du befinner deg på depresjonsskalaen. Den er mye brukt av fagfolk når de skal diagnostisere graden av nedstemthet og bør bare brukes profesjonelt, sier Dahl.


Jeg er deprimert

Lurer på om noen kan gi noen synspunkt, enten som fagpersoner, eller bare som privatperson med egen erfaring. Går nemlig og lurer på noe som jeg ikke vil snakke så mye med mine nærmeste om foreløpig,men ønsker som sagt gjerne noens mening. Jeg har vanskeligere for å bli sint nå det er nødvendig Jeg kan ikke føle noen interesse for omverdenen, ikke en gang for venner og bekjente Jeg har sluttet å oppleve følelser.


Vil si at jeg er på den rette veien jeg også, selv om det er ikke alltid like lett å tenke positivt (det er lett å bli litt paranoid i forhold til visse tanker når man er deprimert , no offence). Likevel har jeg insett at det er netopp positive tanker man bør tenke og ikke la problemene knekke en, ellers kommer man ikke videre. Man vil gjerne hjelpe sin syke partner, men samtidig skal man bevare egen identitet. Er man i et slikt forhold er det naturlig å ha mange spørsmål. Her er svar på noen av de vanligste.


Spørsmål: Hva kan jeg gjøre for å beskytte min egen mentale helse?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg