fredag 21. april 2017

Pasient reiser

Det er lokale pasientreisekontor i Norge. Jeg er privatperson. Søk om dekning av pasientreiser og les. Helse Sør-Øst består av helseforetak og 7. Fullmakten sendes med søknaden, og blir liggende i saken som et bilag.


Pasient reiser

Informasjonen på helsenorge. Bruk mal for fullmakt når du søker med papirskjema per post. Regler for pasientreiser.


Reisen må være lenger enn ti kilometer hver vei, og koste mer enn billett til lokal minstetakst med offentlig transport. Krav om dekning av reiseutgifter etter første og andre ledd sendes til Helseforetakenes senter for pasientreiser ANS. Dekningen beregnes etter reglene i pasientreiseforskriften.


Pasient reiser

Det regionale helseforetaket i barnets bostedsregion kan kreve utbetalte reiseutgifter etter andre og tredje ledd dekket av helseinstitusjonen. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Avtalene gjelder fra 21.


Dette er kursportalen for pasientreiser. Portalen inneholder kurs for ansatte innen pasientreiser , og for de som skal rekvirere reiser. Hovedregelen er at pasientreiser dekkes med en standardsats per kilometer. Ved behov kan også nødvendige tilleggsutgifter dekkes. Avdeling for pasientreiser Telemark og Vestfold har ansvar for pasientreiser med helseekspress, taxi og rutegående transportmidler i Telemark og Vestfold.


Pasient reiser

Skal du på en planlagt pasientreise, må reisen bestilles innen kl. For reiser på mandager er fristen kl. Behandlingsreiser til utlandet! Helsereiser er spesialist på behandlingsreiser til utlandet. Vi er en ideell (nonprofit) reisearrangør med formål å tilby opplevelsesrike reiser sammen med god og profesjonell helsebehandling.


Som utenlandsk borger har du ikke nødvendigvis rett til å få dekket reise til behandling. Reiser du uten rekvisisjon må du selv legge ut for kostnadene og søke refusjon i etterkant. Det kommer inn meldinger om at planlegging ikke fungerer som den skal.


Pasient reiser

Som en konsekvens så får man heller ikke opprettet rekvisisjoner i 5. Pasientreiser for utenlandske borgere. TAXI, MAXI-TAXI eller TURVOGN, vi er her for dere. Ring oss for tillbud. Vi gjør oppmerksom på at noe ventetid må påberegnes ved bestilling av pasientreiser.


Avdelinga skal sikre at pasientar får sine rettar til sjuketransport i samsvar med lov og forskrift. Bruk av ambulansebåt til pasientreiser skal være rekvirert av lege og dekkes bare når billigere forsvarlig transport ikke kan skaffes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg