onsdag 16. mai 2018

Psykiskhelse no

Kurs for profesjonelle og andre interesserte. Rådet for psykisk helse er en frittstående paraplyorganisasjon, med medlemsorganisasjoner, som skal være en pådriver for god psykisk helse. Av og til må man drite seg ut for å få mulighet til å snakke, sier Heidi Nordby Lunde, som sa på tv at psykiske lidelser ikke er alvorlig sykdom. Synger om de stygge følelsene. Forskning og faktainformasjon om psykisk helse.


Denne rapporten tar for seg den psykiske helsen i den norske befolkningen.

Helsebiblioteket har samlet norske, danske svenske og engelskspråklige retningslinjer innen psykisk helse. Den er skrevet på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet. Formålet med rapporten er å gi en oppdatert oversikt over forekomsten av psykiske lidelser og rusbrukslidelser og kontakt med helsetjenesten for disse lidelsene.


Rundt halvparten av befolkningen i Norge får psykiske vansker i løpet av livet. Her kan du lese om hjelpetilbud som finnes for voksne innen psykisk helse. Får du hjelp tidlig, er sjansen større for at du blir bedre. Fem råd for økt livskvalitet og sterkere psykisk helse.


Vanene dine påvirker helsa di – den fysiske så vel som den psykiske.

På samme måte som du med små grep kan styrke den fysiske helsa, kan små grep også styrke den psykiske helsa. Alle mennesker opplever problemer. Du kan være trist og nedfor, sint eller red men oftest går det over igjen. Psykisk helse for voksne Kort fortalt.


Hvis du opplever å ha det vanskelig, er det viktig å tak i problemene så tidlig som mulig. Tønsberg kommune har en rekke tilbud der du kan få hjelp hvis du har det vanskelig eller vil lære hvordan du tar vare på din psykiske helse. Kommunalt psykisk helsearbeid skal ha fokus på at mennesket i størst mulig grad skal kunne mestre sitt eget liv og oppleve verdighet.


Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hvert år markerer tusenvis av frivillige Verdensdagen for psykisk helse.


Dagen skal øke kunnskap og åpenhet om psykisk helse, og fremme gode levevaner. Om Kongsberghjelpa. Vi jobber i hovedsak med en blogg og sosialt samvær. Rask psykisk helsehjelp består av ansatte med minimum 3-årig høyskoleutdanning i helse- og sosialfag.


Alle har videreutdanning i kognitiv terapi. Tjenesten er et frivillig og gratis lavterskeltilbud til mennesker med rus og eller psykiske problemer. Det er psykologer tilknyttet tjenesten.

Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte. Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse. Alle trenger en god psykisk helse. Tilboda er fleksible og blir tilpassa din situasjon.


Tilbod i psykisk helse og rus er for personar over år. Personar frå år kan vurderast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg