torsdag 31. mai 2018

Sykehuset notodden

Sykehuset notodden

Vi tilbyr også tjenester ved distriktspsykiatrisk senter (DPS) og barne- og ungdomspsykiatri. Henviser flere til Notodden. Dette fører til økt aktivitet, og det er et ledd i styrkingen av lokalsykehuset, sier sykehusdirektør Tom Helge Rønning. I bygg F på sykehusområdet på Notodden holder DPS øvre Telemark til.


Sykehuset notodden

Lenger ned på siden finner du oversikt over de avdelingene som hører inn under Notodden DPS. Vi er et gratis helsetilbud for alle ungdommer i Notodden. Vi holder til på Notodden videregående skole og kan treffes: Hver dag mellom 09. Torsdag er lege tilstede 13.


Mener sommerstengning er både forsvarlig og fornuftig. Se forøvrig besøksadresser for de ulike avdelingene i avdelingsoversikten. Kontakt avdelingene. Se oversikt over avdelinger og steder. Se retningslinjer for leverandørkontakt samt fakturering.


Hverdagen på et sykehus er kompleks. Mye må fungere sammen for at pasientene skal få behandlingen de trenger. Sykehuspartner leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst. Bestill drømmeferien med Agoda.


Sykehuset Innlandet skal utvikle en ny sykehusstruktur. Gratis avbestilling! Den infoen bidrar til at mange folk som er urolige med tanke på hva som skjer med Notodden sykehus i framtiden, slår seg til ro med det.


Sykehuset notodden

Velkomment til Sentrumslegene i Notodden. Leger :Siamak Sadeghi, Mexhid Dobra og Stein Møretrø. Vi forsøker å være et moderne legesener. Utbyggingen av sykehuset , kalt Tønsbergprosjektet, skal ferdigstilles i to etapper.


Her kan du lese mer om prosjektet, se illustrasjoner av hvordan byggene skal bli og følge byggeprosessen. Liste over norske sykehus er en oversikt over alle sykehus i Norge. Tabellen lister sykehus med fødeavdeling og akuttfunksjoner etter pasientgrunnlag (folketall) for lokalsykehustilbudet.


I utviklingen av det framtidige tilbudet vil vi vektlegge fire områder: samhandling med primærhelsetjenesten i kommunene, desentraliserte spesialisthelsetjenester, prehospitale tjenester og spesialiserte tilbud med høy kompetanse. Stort utvalg av hotell i Notodden. Informasjonen på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Stiftelsen Betanien Hospital eier og driver sykehuset. Bibliotek, kino med Dolby Atmos og 4k, kafé, live-scener med konserter og foredrag, alt pakket inn i en unik bygning i vakker natur.


Sykehuset notodden

Når du henvises til undersøkelse eller behandling på sykehus , har du rett til å velge behandlingssted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg