torsdag 24. mai 2018

Strikket hentesett til baby

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Check out For The Baby. Tema Hentesett og babytepper Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett , strikket i våre gode merkegarn.


Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis. Baby Ull, Lerke, Lille Lerke.

Vi har dypdykket i Dale Garns rikholdige arkiver hvor vi blant annet fant denne katalogen. Garnmengde: 0-mnd(3) mnd(3) mnd(4) mnd(5) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Jeg har to prinsesser fra før av, og nå kommer prinsen.


Jeg har strikket hentesett til de to første, så da var det på sin plass at jeg også strikket et til det tredje barnebarnet mitt. Min datter valgte ut dette nydelige settet, og jeg hev meg på pinnene. Strikk hver side ferdig for seg.


Olaug Kleppe, Kari Haugen.

Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Kysen og sokkene er to deler av ett hente sett som har jakke med rundfelling, bukse og teppe. Sååå fint hentesett Den kommende mormora her er allerede nesten ferdig med den jakka. Falt pladask for det settet når jeg så det.


Et enkelt og fint hentesett som også nybegynnere kan klare. Har du strikket for eksempel småplagg som luer og votter før så kan du trygt avansere til dette settet. Ta med den lille hjem i noe hjemmestrikka i fine farger! Holder på å strikke hentesett til barnebarn nummer to, som ventes i begynnelsen av august.


Er snart ferdig med jakken, nye bilder kommer snart. Det finnes så mange oppskrifter å velge i når man skal strikke hentesett. Noen gratis oppskrifter finnes og, dette og dette til Drops er fint, de passer like godt til jente som til gutt.


Min mor har strikket minst hentesett av typen havskum. Dersom jeg tar fra henne den æren å strikke det til mine barn tror jeg at jeg like gjerne kan glemme å spør om noe strikket igjenn :-D Mamma strikker til nesten alle venner, tantebarn og venners barn som venter baby. Hvor mye koster det å strikke et hentesett for baby ? Jeg spør bare om selve arbeidet og vil helst ha svar fra noen som strikker slike hentesett.


Enkelt mønster, farger, dress med knapper foran, sokker og lue.

Gratis oppskrifter p hentesett til baby fra Dale Garn. Myke og deilige plagg, strikket med kjrlighet i hver maske. Størrelse 0-(3-6) mnd. Strikkes i 2-tråds merino lammeull, silkeull eller angoraull. Perlestrikk, raglanfelling på ermene, og strikket picotkant.


Dette settet strikket jeg tidligere i høst. Lillesøster venter en liten gutt i januar og fikk blant annet dette i julegave. Mer av det hun fikk kommer senere. Utrolig morsomt å strikke så søte små plagg igjen. Er jo ikke så veldig lenge siden siste babyplagg, men blir veldig spesielt når lillesøster skal ha det til sin baby.


Nydelig, hvitt sett med vaffelsøm strikket i det mykeste babygarn. Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær. Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser.


BABY - BARN - VOKSEN - ALLE. Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg