mandag 21. mai 2018

Restauranter alcudia

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Alcudia , Mallorca. Unngå å betale for mye.

Finn billige reiser hos FINN. Her er det ingen sak å tilbringe en herlig ettermiddag eller to, og det er mange som drar hit om kvelden for å oppleve folkelivet. Her finnes et stort utvalg av restauranter der du kan spise spanske klassikere som paella og tapas. Nærheten til havet gjør også et Mallorca er et bra sted å spise fisk og skalldyr. Det finnes utallige restauranter overalt på Mallorca, ikke minst tapasrestauranter.


Det mallorkinske kjøkkenet utmerker seg med friske grønnsaker, hvitløk og olivenolje. Du får mange slags pølser og skalldyr, i tillegg til det meste av kjøtt og fisk. Det er øyens mest populære ferieby, og er uten tvil barnefamilienes paradis.

Utvalget av hoteller, restauranter og butikker er stort. VivaLV: Jeg hadde håpet at den gamle hysterisk nordmenn på tur epoken var over. Jada, man blir selvsagt mer utsatt hvis man spiser is, drikker isbiter og spiser salet, men som regel er det uansett vanskelig å unngå det. Som navnet tilsier så er dette en havneby, og med tanke på en flotte beliggenheten i de vakre omgivelsene er det ikke rart at mange turister finner veien til nettopp denne byen.


Her bor du i fint innredde rom og på hotellet er det et bassengområde med god plass. Det var først ved romernes ankomst og grunnleggelsen av byen Pollentia i 1f. Langs den kilometer lange sandstranden finnes det restauranter , shopping og sportsaktiviteter.


Det beste valget for familier som vil ha mange valgmuligheter på hotellet er flaggskipet TUI Blue For Families eller Blue Star. Men det finnes hoteller for alle. Cala d´Or betyr “den gyldne bukten” og ligger på Mallorcas østkyst.


Feriebyen har en livlig gågate der du kan spasere rundt mellom butikker og tapasbarer. Ved den elegante marinaen ligger mange hyggelige restauranter der man kan spise fantastisk sjømat. Reiser du alene, med venner, eller familien? Vi hotell som passer til deg! Fun fact: Navnet Belearene spiller på det faktum at menneskene som levde her i oldtiden, var kjent for sin dyktighet med slynge som våpen.


Balearene er avledet fra det greske ordet ballein som betyr kaste med slynge. Vi bodde fantastisk bra til på Fonda Llabres Botique Hotel som var et perfekt utgangspunkt for å rusle rundt i gamlebyen, fri for severdigheter, men full av hyggelige restauranter og barer. Det kan også være fint å besøke Mallorca på vinteren, men da først og fremst for de som er ute etter aktivitetsferie som golf og sykling og ikke sol og bad.

Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. Restauranter med utmerket spansk og internasjonalt kjøkken finner du flere av. Du bor bra på de velholdte hotellene eller. Her finner du et stort og variert tilbud av restauranter som tilbyr både spansk mat og retter med mer internasjonalt preg.


På den kritthvite og brede sandstranden er det et yrende liv av badeglade turister. Mallorca (fra latin insula maior stor øy) er en av øyene i øygruppen Balearene (Islas Baleares) som ligger i Middelhavet like utenfor kysten av Spania. Hovedstaden på øya er Palma, som også er hovedstad i regionen Balearene.


Fælles for de fleste restauranter er dog, at de er rettet mod børnefamilier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg