fredag 11. mai 2018

Hjemmelaget peppersaus

Hjemmelaget peppersaus

Dette sausen er fyldig med god smak av pepper. Slik lager du hjemmelaget peppersaus. Ta en reise et par tiår tilbake i tid med denne deilige sausen! Sandra Mei Ling Noer.


Hjemmelaget peppersaus

Denne sausen passer perfekt til biff, karbonader, koteletter eller kylling. Peppersaus er en fyldig og klassisk saus med god smak av pepper. Dette er en oppskrift på hjemmelaget peppersaus fra bunn, laget slik ekte peppersaus skal være. Legg pepperen i ei varm og tørr panne. La det steike til det begynner å ryke lett av det.


Knus kornene i ei gryte, og fres dem i smør sammen med finhakket sjalottløk. Tilsett oksekraft og fløte, og kok inn i 3-minutter til det tykner. Inspirasjon fra: Sjuves Kjøkken på klikk. Du trenger (persjoner) ss hel sort pepper ss smør sjalottløk dl oksekraft dl fløte —– event.


Finn fram ingrediensene. Men egentlig er biff med peppersaus en fransk tradisjon. I Frankrike kalles den sauce au poivre, og mange bistroer og restauranter har den på menyen: et raust stykke biff, rikelig med peppersaus , pommes frites og litt salat ved siden av. Ha pepperkornene i en tørr stekepanne på middels varme til det begynner å dufte livlig. Alle som var våkne på 80- og 90-tallet fikk det med seg.


Selv om jeg aldri var på restaurant, kan jeg med sikkerhet si at jeg bestilte biff med peppersaus. Opptil flere ganger. Og det er det fortsatt. Det var en sikker vinner.


Hjemmelaget peppersaus

To kule triks er det som skal til. Men trikset er å ha de knuste pepperkornene i stekepanna uten så mye som en dråpe olje. Sett plata på middels varme og dytt litt rundt på det grovknuste.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Hjemmelaget fløtesaus. Enkel, kremet fløtesaus som passer ypperlig til lam, vilt, kalkun og kylling. Her kan du godt justere styrken, så får du den så sterk som du ønsker.


Hjemmelaget peppersaus

På biff og bayer kurset vi holder så lærer man å lage denne sausen. Enkel peppersaus som ikke tar mer tid inn en ferdig pose fra Toro. Mørt svinekjøtt i hjemmelaget peppersaus.


En ekte hjemmelaget bearnaise består av naturlige råvarer, først og fremst smør, eggeplommer og sjalottløk. Disse ingrediensene finnes overhodet ikke i Knorr sin posevariant. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg