fredag 25. mai 2018

Bmi overvekt

Bmi overvekt

Ta vår BMI-test og se hvordan du ligger an. BMI gir deg en rask pekepinn på forholdene mellom høyde og vekt. Finn kurset som passer deg! Få en gratis prøvetime!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Din BMI indikerer at du har en helseskadelig overvekt.


Dersom du over tid har en BMI over har du økt risiko for å få sykdommer som diabetes II, høyt blodtrykk, hjerte- og karsykdommer, søvnrelaterte lidelser, og belastningslidelser. På bakgrunn av ditt resultat vil vi komme med en anbefaling om hvilken behandling som kan være aktuelt for deg. Vi har et helhetlig tilbu og vi tilpasser behandlingen etter dine behov. Studier viser at omtrent hver femte voksen person i Norge har en kroppsmasseindeks (KMI) på mer enn 3 som er definisjonen på fedme.


KMI kalles også BMI (body mass index). For barn ≤ år gjelder andre normalverdier enn hos voksne. I kalkulatoren vises normalområde og vektkategori i forhold til angitt kjønn og alder.


Iso-KMI er et uttrykk for hvilken vektklasse den målte verdien hos et barn tilsvarer hos voksne, og er bare definert for overvekt. Helseskadelig overvekt. En sunn kroppsvekt er viktig for å redusere sannsynligheten for å få livsstilssykdommer. Body Mass Index ( BMI ) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som indikerer om en person er er over- eller undervektig eller har normal vekt.


Bmi overvekt

Formelen er ikke helt eksakt. Medisinsk kalles det overvekt hvis den såkalte BMI (Body Mass Index) er over 25. For gravide kvinner er overvekt og vektøkning, utover det anbefalte, forbundet med risiko for svangerskapsdiabetes og komplikasjoner under fødselen. For kvinner med stor vektøkning i svangerskapet kan det være vanskeligere å redusere vekten etter graviditeten. Overvekt kan blant annet utløse sukkersyke, hjertelidelser, kreft og for høyt blodtrykk.


Hvis ditt BMI er over 3 så nærmest må du gjøre noe. Det å definere overvekt kan være vanskelig. Når vi bruker begrepene overvekt og fedme, mener vi vanligvis tilstander hvor det er mer fett på kroppen enn det som er ønskelig. For å klassifisere overvekt brukes BMI , som står for Body Mass Index.


BMI er et hjelpemiddel som kan gi oss en antydning om en person er overvektig eller ikke. BMI Klinikken Tilbyr en rekke topp moderne behandlinger innen vektreduksjon og laser fettfjerning. Vi hjelper deg med å forbedre din forbrenning på en sikker og effektiv måte for en sunnere, slankere og energifull kropp. BMI -kalkulator måler ikke fett.


XL-S er en serie produkter klassifisert som medisinsk utstyr. Produktene er beregnet for vektreduksjon ved overvekt ( BMI over 25). Etter vektreduksjon kan produktet brukes for vektkontroll. Les bruksanvisningen nøye før bruk.


Bmi overvekt

Ta ikke XL-S Medical under graviditet eller amming. Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter. Midjemål - se her hvor du måler, og verdiene for normal og overvekt. BMI er en enkel måte å regne på, men ulempen er at den ikke sier noe om fett og muskler.


For de som har BMI over 2 må man lokalisere hvor dette fettet er. Det farligste sitter rundt midjen. Holdninger til overvekt blant mennesker som betyr noe i ens liv, kan også spille en rolle for fedme. Stress og opplevd lav sosial status synes å øke risikoen for fedme.


Røyking har en betydelig effekt på en persons vekt. BMI er et mål som kan brukes til å vurdere kroppsvekt i forhold til høyde og til en viss grad si noe om vekten er innenfor normalen. Dette forholdet ønsker vi å fortelle om i dette innlegget.


Vi vil understreke at vi alltid prøver å ha fokus på individuelle vurderinger. Dette gjelder ikke bare forhold knyttet til behandlingsopplegg og alder, men også BMI. OVERVEKT : Hvis du har en BMI mellom og 2 er anbefalingen fra fedmeekspert Jøran Hjelmesæth at du lar være å slanke deg, men heller fokuserer på å holde vekta. Her har vi tatt for oss ett av de mest brukte målene for overvekt og fedme – BMI – slik dette er kartlagt gjennom Levekårsundersøkelsen om helse, omsorg og sosial kontakt (LKU).


SSB har tidligere skrevet flere artikler om BMI , blant annet dets styrker og svakheter som mål på farlig og ufarlig vekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg