onsdag 16. mai 2018

Tips til guttenavn

Men ser vi bort fra trendene, og heller ser på hvor mange i Norge som har de aktuelle navnene, får du et bedre inntrykk av hvor mye brukt navnet er. Vi spurte dere hva det fineste guttenavnet er. Sist oppdatert: 23. En mor på forumet søkte navnehjelp.


Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn.

Jeg vil ha et litt ordentlig guttenavn , men er ikke så begeistret for navn som Sverre og Nils, og heller ikke veldig norrøne navn som Ravn og Loke. Vil helst at det skal være litt klassisk pent, uten å være for feminint. Ikke for hardt, ikke for mykt. Da jeg lagde listene, så jeg på hvordan trendene har vært for navn de siste årene. Navn som er i rask vekst har fått litt bedre eller mye bedre plasseringer alt etter hvor stor farten oppover har vært, i antall fødte med navnene.


Jeg trenger tips til fine guttenavn ! Gjerne som er litt gamle.

Tips til guttenavn ? Av Bondejentalillegutt, Oktober i Navnedebatten. Mia og Madelen har hatt størst fremgang for jentene, mens Ludvig og Oscar økte mest blant guttene. Folk tar ikke sjanser når de velger navn til barna, sier navneforsker Ivar Utne.


Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Venter en liten gutt i desember og er sånn smått begynt å tenke på navn. Jeg ønsker ett spesielt navn, noe som få har men allikevel noe som klinger:) Har ei lita Linnéa fra før av og det er jo greit om det står i stil til dette. Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden?


Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Finn de mest mest brukte navnene her!


Hei, er en jente på år som blir alenemor, jeg og barnefaren blir ikke enige om navn da han vil ha typiske norske navn, og jeg litt mer. Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære?

Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss. Jakob er et typisk bibelnavn. Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over.


Hvor mange heter det samme som deg? Noen som har tips til guttenavn som kan passe til Celine og Sander? Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil.


Det er også en del guttenavn som ikke er blant de mest brukte, men som like fullt øker mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg