mandag 7. mai 2018

Hostesaft baby

Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter. Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! Check out For The Baby.


Ved mye seigt slim i luftveiene er det viktig å drikke rikelig.

Lakris virker slimløsende, betennelsesdempende og lindrende. Senegarot virker slimløsende. Barn har ikke ferdig utviklet immunforsvar og blir lettere forkjølet enn voksne. En forkjølelse gir normalt tett og snørrete nese, hoste og vond hals.


Barn får også ofte feber, søvnvansker og lite matlyst når de er forkjølet. Valg av hostemedisin alltid bør tilpasses årsaken til hosten. Ved bruk av hostesaft mot tørrhoste dempes hosterefleksen, og du får kanskje ikke hostet opp alt slimet.

Miksturen har en god smak av jordbær. Kroppsreaksjon som inkluderer opphovning, rødhet, kløe, rennende nese og pustevansker når kroppen blir utsatt for noe den er allergisk mot, f. Legemidlet demper hosten ved at hosterefleksen hemmes. For å lindre hoste og andre forkjølelsesplager kan du også bruke Dekadin. Dette er sugetabletter som lindrer vond hals samtidig som den smaker godt.


Må jeg konsultere lege for å gi hostesaft til baby på snart mnd? Hun er forkjølet med slimhoste, jeg ga henne ml Solvipect i natt da hun hostet sånn og ikke fikk opp slimet. Allmentilstanden er helt fin, smiler leker og ler. Slim i luftveiene fjernes effektivt når man hoster.


Hoste skal derfor ikke alltid behandles eller undertrykkes. Hostesaft helbreder ikke, men kan lindre. Slimløsende mikstur har liten effekt og anbefales generelt ikke til barn under år.


Ekspertene advarer mot å gi små barn hostesaft. De kan gi alvorlige bivirkninger. Seniorrådgiver i Giftinformasjonen, Lise G.

Ringsta forteller at de får en del henvendelser om at barn får i seg for mye hostemedisin, og at de innimellom sender barn på sykehus grunnet overdosering. Dersom reseptfrie legemidler og egenbehandling ikke hjelper er det anbefalt å ta kontakt med lege. Legen kan finne ut om hosten skyldes andre årsaker, eventuelt forskrive en reseptbelagt hostesaft. Reseptfritt legemiddel. Les pakningsvedlegget før bruk.


Gratis frakt fra 6kr. Search For The Baby. Når jeg ringte lege fordi lillegutt hosta så fælt, så fikk jeg spm om det var slimhoste eller tørrhoste. Siden det var slimhoste, så anbefalte de ikke hostesaft fordi det var viktig for lungene å få hosta OPP slimet.


Da burde man ikke dempe hosten. Var iallefall det de sa til meg, og det er jo logisk det. Noen som vet hvilken hostesaft man skal bruke, hvor mye, og når på dagen man bør ta det? Ved slimhoste anbefales jevnlig drikke, fordi det virker slimløsende.


Det at hoste er i princippet en god ting, fordi det er vores naturlige beskyttelse af luftvejene. Når et barn hoster, kommer der slim op fra lungerne, som derved renses. Derfor anbefaler man normalt heller ikke at bruge hostestillende medicin som hostesaft til børn. Dette vil igjen føre til at barnet blir senere frisk og at det vil få vansker med å kvitte seg med uhumskheter som forårsaker hoste og luftvegsplager.


Hvis barnet har god allmenntilstan spiser og drikker, kan du se dette ann noen dager. Hosten er en måte kroppen prøve å kvitte seg med en irritasjon i lungene, og det kan forlenge plagene dersom hosten blir hemmet av hostesaft den første tiden. Blir hosten langvarig derimot kan jo legen avlegges et besøk.


Hoste og forkjølelse er som regel ikke noe stort problem. Men det kan oppstå tilfeller som gjør det nødvendig å oppsøke lege. Følgende informasjon har som mål å gi deg best mulig informasjon, men er ikke ment å erstatte legens råd når det er nødvendig, f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg