fredag 4. mai 2018

Minevaksiner

Vaksinetjenesten på helsenorge. Du kan også skrive ut vaksinasjonskort til bruk i utlandet. Kontakt pasient- og brukerombudet når du trenger råd og.


Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og. Samarbeidspartnere.

Informasjonen på helsenorge. Er du medlem av folketrygden i Norge og er statsborger enten. This site won’t let us show the description for this page. Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte. Gjelder det bestilling, refusjon eller dekning av reiser,.


Få hjelp til å velge behandlingssted. Har du spørsmål, kan. Logg inn på vaksinetjenesten på helsenorge.

Du kan sjekke hvilke vaksiner du og dine barn under år har tatt. Les om Mine vaksiner. Finn klinikker, priser og les anmeldelser. Tjenesten Mine vaksiner er en elektronisk tjeneste fra Folkehelseinstituttet som gir deg oversikt over dine tidligere vaksinasjoner og dine barns vaksinasjoner (gjelder barn under år). I tillegg kan du gjennom Mine vaksiner skrive ut vaksinasjonskort både på norsk og engelsk.


Se mer om Mine vaksiner på helsenorge. Influensavaksinen i utvalgte apoteker. For å gi maksimal sikkerhet for deg som skal få vaksine, har vi hatt grundig opplæring av de apotekansatte i injeksjonsteknikk og også akutt beredskap i tilfelle uventet allergisk reaksjon på vaksinen. For alle reiser bør du ha oppdaterte grunnvaksinasjoner i henhold til anbefalinger fra norske myndigheter. Dette inkluderer vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio for alle hvert 10.


Vårt tilbud omfatter vaksinering av barn, voksne og familier i tillegg til student- og firmavaksinering. Det er avgjørende hvilke vaksiner du har fått før, så ta med vaksinasjonskortet når du kommer til konsultasjon. Du kan finne tidligere vaksiner på Mine vaksiner.


Du vil finne en detaljert og utførlig informasjon om reisevaksiner og sykdommene man vaksinerer mot på Folkehelseinstituttets hjemmesider. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. På Mine vaksiner kan du se vaksinasjonsstatus for deg selv og dine barn under år.

Hvor mye du må betale er avhengig av hvor du skal reise, hvilke vaksiner du skal ta og hvor du tar vaksinen. Prisliste finner du på helsestasjonenes eller smittevernkontorets egne sider. Her kan du ta reisevaksine.


Det er derfor viktig at du kontakter oss og bestiller time i god tid før avreise. Husk å ta med vaksinekort. Vi har bankterminal, tar ikke kontanter. Innlogging – mine vaksiner. Hos oss får du gode helseråd og riktig vaksine.


Vårt helsepersonell har lang erfaring innen rådgivning og vaksinasjon, og er godkjente gulfeber-vaksinatører. Vi bistår også med yrkesvaksinering. Ta kontakt for et program som passer best for deg som enkeltperson, din gruppe eller din bedrift!


Markedet er økende og vi har stor pågang fra bedriftskunder ifm forretningsreiser og utstasjonering, samt privatpersoner. Våre ansatte har bred kunnskap om reisemedisin, og flere av oss har også lang erfaring fra egne utenlandsopphold. Vi ligger sentralt i Oslo, vi har rask behandling og du kan få time allerede samme dag for vaksinasjon.


Alt materiale på dette nettstedet er kun ment som generell informasjon, og er ikke helsehjelp slik det er definert i helsepersonelloven. Ledende leverandør av domener og webhotell. Vi tilbyr servere, serverdrift, e-posttjenester, hosting og andre cloud-tjenester til gode priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg