onsdag 23. mai 2018

Ute aktiviteter

Slik får du barna ut av døren igjen og igjen. Eksperttips fra Turistforeningen, Vera Michaelsen og forfatteren av flere bøker om aktiviteter for barn ute i naturen. Tips til uteaktiviteter. Jeg var nettopp på leir og lærte noen.


UTEAKTIVITETER FOR BARN: Det finnes mange morsomme aktiviteter for barn ute i naturen.

Barneaktivitet ute kan for eksempel være hinderløype ute i skogen. Treng du idéar til noko å finne på ute ? Her får du tips til kjekke tur- og utandørsaktivitetar! Geocaching Turbingo Lag kongledyr Dra på lydsafari Regnar det? Det er også mange uteaktiviteter som blir morsommere i regnet.


Ofte har vi ting liggende i garasje og boder som vi ikke tenker over at barna kan bruke – som gamle plastrør eller plankebiter. Boken er skrevet av idrettsprofilene Kjetil André Aamot og Hedda Berntsen, og illustrerer hvordan du kan få barna til å elske uteaktiviteter – både sommer og vinter.

For selv om solen skinner en søndags formiddag, og du kjenner at kroppen verker etter litt frisk luft, er det ikke selvsagt at barna kjenner det samme. Trenger du påfyll av inspirasjon og ideer til uteaktiviteter sammen med barna? Her er Skogslivs favorittaktiviteter! Snøhulegraving er kjekt å holde på me selv om det blåser og snør synes disse blide gutta.


Oversikt over en mengde aktiviteter i Oslo. Inspirer til aktiv og sosial lek og aktivitet – og vær gjerne aktiv sammen med barna! Prøv ellers å redusere tiden innendørs – uteaktiviteter øker sannsynligheten for aktiv lek og fysisk aktivitet. Ved lange bilturer, la barna bevege seg innimellom. Bilvask Utstyr: - Alle barna lager en trang korridor ved at det lages to parallelle rekker hvor alle står på kne.


Aktivitetskassen - Din verktøykasse for kroppsøving og fysisk aktivitet. Ett barn er bilen som skal vaskes, og krabber gjennom korridoren. Vil gjøre lekeplasser, turområder og andedammer lettere tilgjengelig Friluftsliv gjort enkelt: Her har de sølevann på timeplanen. Jeg holder på med min eksamen, og skal ha uteaktivitets lek i barnehagen.


Og jeg sliter med å komme med flere alternativer, så jeg lurer på om noen kan gi meg noen kreative uteaktiviteter som kan være populært for barna? Lei av lekeplassen?

Prøv heller disse gøyale uteaktivitetene for barn. Disse uteaktivitetene passer for barn under år, til år, til år og over år. Kunst i naturen: Liker du å tegne eller male, ta bilder, lage film og skrive?


Naturen vekker kreativiteten og byr på spennende omgivelser der du kan male ditt nye mesterverk, skrive den nye fortellingen, spikke en figur, fange vakre stunder med kameraet eller lage den kortfilmen du lenge har drømt om. Det er alltid hyggelig å brenne bål på tur, og ekstra morsomt. Den opprinnelige planen var at vi fra toppen skulle følge ryggen utover mot Enniberg – det nordligste punktet på Færøyene.


Der skulle vi legge oss på magen og sakte krype fram til kanten av det drøyt 7meter høye fuglefjellet som stuper rett ned i Nord-Atlanteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg