mandag 14. mai 2018

Lage tacokrydder selv

Tacokrydder lager du enkelt selv ! Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld. Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. Jeg har selv pleid å lage taco med kun en halv krydderpose og supplere med spisskummin, hvitløk, oregano og paprika.


Lage tacokrydder selv

Vanlig tacokrydder er jo så salt! Nå tenkte jeg å prøve oppskriften din. Jeg lurer på en ting angående oppskriften din. Fyll krydderet på glass med tett lokk.


Denne oppskrifter gir stort glass og da har du til mange tacomiddager, eller til en super gave! Hvis du vil lage mer, kan du gange opp oppskriften. Vi snek inn et hjemmelaget tacokrydder i test.


Selv den beste krydderblandingen man får kjøpt i butikk fikk ikke bedre. Hjemmelaget tacokrydder Oppskrift ss chili eller chipotle-pulver (pass på at pulveret ikke inneholder andre kryddere enn chili, noe som forekommer i Norge). Her er min oppskrift på hjemmelaget tacokrydder fra den gamle bloggen.


Poenget md å lage det selv , er at slipper konserveringsmidler, sukker og e-stoffer. Av forskjellige grunner er det ikkje alle som kan bruke denne posen, eller kanskje du har lyst å lage en litt sunnere variant av tacoen din – heimelaga tacokrydder er i alle fall latterlig enkelt, veldig godt og billigere i lengden. Under her finner du også oppskrift på hjemmelaget guacamole og tomatsalsa.


Lage tacokrydder selv

Obligatorisk tilbehør til tacoen! Hvor mange er det som spiser taco på fredagen? Ganske mange iflg diverse undersøkelser.


Men hvor mange er det som lager sitt eget tacokrydder ? Men hvorfor ikke lage sitt eget tacokrydder og selv justere etter hva familien ønsker, om det skal være mildt eller supersterkt. Og selv om det er kjekt med snø på vinteren eller sol på sommeren, så er det enda kjekkere å vite at hjemmelaget tacokrydder er noe av det enkleste du kan lage – uansett kategori. Altså for det meste druesukker og salt. Og for all del at det smaker godt!


Lage tacokrydder selv

Min oppskrift ligner på tacokrydderet du får kjøpt i butikk. Det blir likevel langt billigere og mer smakfullt i lengden. Når du lager ditt eget tacokrydder er det dessuten enklere å kontrollere saltinntaket.


Lag dobbel eller trippel porsjon hvis du ønsker å ha ekstra liggende til neste gang. Perfekt å gi bort i gave. Prøv selv , oppskriftene finner du under!


ADOBO TACO KRYDDER ½ ss salt ss paprikapulver ts. Vi snakker absolutt ikke ned ferdigblandet tacokrydder på pose, men det er noe helt eget med en hjemmelaget variant. Ferdigvariantene er lettvinte, men det tar bare et par minutter å lage sin egen krydderblanding fra bunnen av.


Se vår korte tipsfilm som viser hvordan du enkelt lager tacokrydder selv ! Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Dette tar mindre enn to minutter å lage , men det er lurt å lage en stor porsjon når man først setter i gang! Her er oppskriften for èn taco-middag, så skal du lage mye for å putte i glass kan du ihvertfall tre. Noen hjemmebakte lefser og kjøttdeig med hjemmelaget tacokrydder.


Med hjemmelaget krydder smaker tacoen ekte og godt, og du har full kontroll på saltinnholdet. Det er ikke vanskelig å løfte tacomiddagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg