tirsdag 8. mai 2018

Amerikanske pannekaker kefir

Proteinpulver i mange utgaver. Da er det bra vi har en hemmelig ingrediens som garantert kommer til å gjøre dine amerikanske pannekaker like luftige som en franskmanns soufflé. Cloud bread er lavkarbobrødet du lager av tre ingredienser.


Disse amerikanske pannekakene blir rett og slett ikke det samme uten kefir. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på.


Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen. Dette er oppskriften på enkle, amerikanske pannekaker. Oppskrift på amerikanske pannekaker som er enkel!


De lages med litt bakepulver, så blåser de seg opp. Amerikanske pannekaker likner mer på lapper enn de tynnere pannekakene som er vanlige her. Alle bør prøve pancakes minst én gang i livet. Perfekt frokost med amerikanske pannekaker.


Her får du tipsene som gjør pannekakene akkurat så luftige og gode som de skal være. Når Ida Gran Jansen lanserer den beste oppskriften på amerikanske pannekaker , da er det bare å svinge vispen og gjøre den glutenfri. Disse glutenfrie amerikanske pannekakene er skikkelig gode.


Og som pannekaker flest går de lynraskt å lage. Server gjerne med cottage cheese og syltetøy, eller lønnesirup og bær. Hvorfor lage pannekaker , når du kan lage amerikanske pannekaker ? Sjekk at du har de få ekstra ingrediensene på lista og gjør som følger: Visp eggene og tilsett kefir og olje.


Bland så i det tørre og rør til du har en jevn og fin røre uten klumper. La røra svelle i minutter før du bruker den. Pannekaker er en velkjent middagsfavoritt, men hva med å prøve den amerikanske versjonen? Disse hjemmelagde herlighetene passer godt som frokost og lunsj, så vel som middag.


Glutenfrie amerikanske pannekaker er en perfekt start på helgen. Se Whey-utvalget vårt her. Defintivt barnas favoritt. Tradisjonelt serveres de med lønnesirup og bacon, en nydelig kombinasjon, men vi gikk for friske bær og honning istedenfor. Du trenger: 3gr glutenfritt mel.


Eks Toro lys melblanding. Når du kjenner at pusten din går rolig og bekymringer ikke lenger begrenser deg. I dag er det den internasjonale pannekakedagen!


Det er den stille lykken, følelsen av fred. Så hva er vel bedre enn å feire med å gi dere oppskriften på kjempegode amerikanske pannekaker ! Porsjonen passer til ca personer. I stedet for å dra på laundrymat eller Nighthawk diner, hvor du uansett må stå i minutters kø på søndager så kan du lage dem selv. I USA spiser man gjerne pannekaker med lønnesirup til frokost.


Serveres tradisjonelt til frokost med lønnesirup (og bacon!), men de er også gode med sukker, syltetøy, rømme og bær. Norske lapper møter amerikanske pannekaker. Denne oppskriften minner både om norske lapper og amerikanske pannekaker. De har den tykke og saftige konsistensen fra de amerikanske , men er ikke like fete, de inneholder nemlig ikke smør.


De inneholder også naturell yoghurt, i motsetning til surmelk eller kefir. Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen.


For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg