onsdag 23. mai 2018

Gul regnjakke retro

På Boozt finner du over 6merker. Rask leveranse 1-dager. Her finner du alt fra stilige gensere, jeans og T-shirts til skjorter og dresser. Stort utvalg Regnjakker.


Spar opptil på våre outlet sider i dag!

Gul Regnjakke Retro SALG på nett! Alltid gode tilbud og rabatter. Klassisk regnjakke (RAIN87) fra Ilse Jacobsen har nå kommet i ettpar ekstra friske farger. Gul som på bildet og knall rød.


Jakke, H2O retro regnjakke str S (herre) , H2O, str. S (herre), H2O retro regnjakke i flot brændt orange farve med det kendte klassiske foer og gode kvalitet. Med hætte foldet ind i kraven, lynlås ved lommer, inderlomme og extra stof ved ærmemanchetter for regntæthed.

Velholdt, nyvasket og i god stand. Finn regntøy til dame hos XXL. Kjøp online på XXL. Rains regnjakke gul. En af de andre danske regntøjsproducenter, der har genoplivet den gule regnjakke uden at gå på kompromis med kvalitet og materialer, er den danske virksomhed RAINS.


Deres klassiske gule regnjakke er produceret af pct. Der er 1 prisgaranti på alt i SkiShoppen, så kan du altid handle trygt på Skisport. Ser disse er i ferd med å komme tilbake igjen. Solid god jakke med hette.


Str xl extra large. Norrøna lofoten jakke. En utrolig god turjakke fra norrøna. Behagelig og pen modell. Prisløfte, rask levering og kostnadsfritt bytte.


Marina regnkåpe er en vanntett og klassisk regnkåpe med behagelig stretch. Lukkes med glidelås som er skjult bak knappestolpe med tykknapper.

Pure Ocean, Olivengrøn, gul eller sort , Genbrugsplast , Ubrugt, Bæredygtigt regntøj Regntøj fra Pure Ocean er lavet af genbrugsplast, ca flasker til en jakke og til en buks. Søg, køb og sælg på Danmarks måske bedste markedsplads. Du kan gratis oprette annoncer i mere end 5. Det vil sige en robust, lidt fireskåret, halvlang gul regnjakke med hætte og to dybe lommer med klap. Mrk : High saling i marine blå, rød og gul. Meget populær regnjakke fra Danefæ i en super lækker parka model.


Gritt Parka regnfrakken er lavet i et meget vindtæt, vandtæt samt åndbart materiale (mm vandtæthed) og har tapede sømme, så den kan modstå det danske vejr. Regnfrakken har velcrostrips ved håndledene og dobbeltlynende lynlås, som ligeledes er vandtæt. Moderne, lang regnjakke i vind- og vanntett materiale (mm). Helly Hansen Dunloe Jacket har en retro -inspirert look.


Jakken er både stilig og praktisk med en avslappet og fin passform med beskyttende egenskaper. Hos Jean Paul finner du klassiske og essensielle jakker og kåper som passer til alle årstider og anledninger. Vi har elegante snitt på ullkåpe og dunjakke, parkas, regnjakke og vest. Anvendelige ytterjakker med feminine detaljer som passer til hverdag og til fest.


Vandtæthed måles i mm, og jo højere vandsøjletryk, der er angivet i dit regntøj, des mere vandtæt er det. Vi råder dig til, at regntøjet skal have et vandsøjletryk på mindst 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg