torsdag 3. mai 2018

Amerikanske pannekaker

Amerikanske pannekaker

Proteinpulver i mange utgaver. Pannekaker trenger ikke alltid serveres med syltetøy eller sukker. Dette er oppskriften på skikkelige middagspannekaker fylt med spinat og skinke og gratinert med Jarlsberg i stekeovnen (bildet avviker fra oppskriften).


Den norske middagsvarianten er velkjent og velbrukt, men har du prøvd å variere oppskriften når du skal lage pannekaker ? Med bakepulver i røren og lønnesirup som tilbehør får du en solid smak av Breakfast in America. Amerikanernes berømte frokostpannekaker skal gjerne være små og tykke. Det norske bidraget på tallerkenen kan være sesongens friske bær. Tar du deg bryet, eller. Disse hjemmelagde herlighetene passer godt som frokost og lunsj, så vel som middag.


Deilige, søte amerikanske pannekaker. Funker til frokost og dessert! Amerikanske pannekaker kan du servere med både søtt og salt og kanskje begge deler samtidig.


Amerikanske pannekaker

Lise Finckenhagen gir deg oppskriften og flere eksempler. Luftige, store amerikanske pannekaker. Perfekt til helgefrokosten. Pisk sammen egg og sukker i en skål.


Ha så i olje, yoghurt og vann og bland alt sammen. De passer bra som frokost, lunsj eller middag. De spises ofte med lønne-sirup men de passer også godt til annet syltetøy, sukker eller kjøtt. Lag amerikanske pannekaker til en forandring. Tykke og smakfulle med godt smør og sirup, en sikker fulltreffer.


Amerikanske pannekaker

De er også herlige med vaniljeis. Hvor kos er det ikke å bli vekket med lukten av nystekte pannekaker ? Enten du skal lage bananpannekaker, grove pannekaker eller fleskepannekaker, så finner du oppskrift her! Serveres tradisjonelt til frokost med lønnesirup (og bacon!), men de er også gode med sukker, syltetøy, rømme og bær.


Se Whey-utvalget vårt her. Sjekk hvordan du lager amerikanske pannekaker og hva som smaker ekstra godt til. Små, tykke og uimotståelig gode! Oppskrift på amerikanske pannekaker.


Amerikanske pannekaker

Verdens beste pannekaker lager du selv! I denne pannekakerøren bruker vi kulturmelk og natron som hever lappene litt ekstra! De inneholder bakepulver som gjør dem luftige.


Det er den stille lykken, følelsen av fred. Når du kjenner at pusten din går rolig og bekymringer ikke lenger begrenser deg. For meg kan dette blaffet treffe meg, oftest helt alene, på kafe, med en bok, en kopp kaffe og nok tid til at jeg ikke må noe. Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne.


I stedet for å dra på laundrymat eller Nighthawk diner, hvor du uansett må stå i minutters kø på søndager så kan du lage dem selv. Den burde stå på livets pensum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg