fredag 11. mai 2018

Hvordan fortelle om graviditet

Selv om du bobler over av glede og brenner etter å fortelle om det, venter mange uker før de forteller det til andre enn den vordende pappaen og kanskje den nærmeste familien. Det er veldig individuelt når gravide føler de har lyst til å fortelle den gode nyheten, men mange venter til uke 12. Når skal man fortelle om graviditeten og hvordan forteller man at man er gravid?


Har dere akkurat funnet ut at dere er gravide og skal ha barn vill dere helt sikkert fortelle om graviditeten for hele verden. Kanskje så bør dere vente litt med å fortelle om graviditeten og det ventende barnet med tanke på risikoen for en tidlig spontanabort.

Hvem forteller man det til først at man er. De hadde visst om min graviditet en stun og bruden var også gravi noe som allerede var offisielt. Så vi spurte dem om de synes vi skulle vente med å fortelle det til omverdenen til etter deres bryllup, vi ville jo ikke stjele oppmerksomheten fra paret på deres store dag. Men bruden hadde andre planer.


Hvordan fortelle venninna om graviditeten ? Hun ønsker seg barn selv. Då er jeg ca halveis, så spørs om jeg klarer det.

Vi vil vente til 1. Kanskje jeg kan komme på en artlig ide med å fortelle nermeste familie og venner litt før? Bare spørre om hun kan srikke det for meg Mulig hun skjønner lunta da Vet ikke hvordan vi skal fortele det til svigers. Jeg ble veldig ukomfortabel og hadde egentlig ikke lyst til å fortelle noe før uke 8-1 hadde iallefall lyst på en fagkyndig bekreftelse på graviditeten før jeg fortalte det til noen.


Hadde egentlig ingen planer om å si noe før fullgåtte uker. Det er min førstefødte, og jeg er veldig ne. Men nå som jeg har kommet meg til uke blir jeg rævkjørt av kvalmen. Lone (22) kvier seg for å fortelle sjefen om graviditeten.


Kilde benyttet: pinterest. Mange deler nyheten på sosiale medier i dag. Og med få tastetrykk vet hele verden at dere skal bli foreldre. Den store nyheten kan fortelles på så mange måter. Her har du kreative måter å fortelle om graviditeten : 1. Jordmorforeningen: - Det er lurt å fortelle om graviditeten tidlig.


Det er en uskreven regel at man venter til man er uker på vei før nyheten om graviditeten deles. Du har ingenting å tape, mener hun.

Mens noen foreldre forteller barna sine at de venter med en gang , andre foretrekker å vente til de hører et hjerteslag eller er trygt gjennom første trimester. Graviditet anemi er mangel på tilstrekkelig nivå av røde blodceller og hemoglobin under ulike stadier av svangerskapet. Hemoglobin er viktig fordi den bærer proteiner som transporterer oksygen til alle kroppens vev, særlig det av utviklings fetus. Most graviditet anemi er forårsaket av en mangel på jern eller folsyre i kosten. Her er noen strategier for å hjelpe deg å fortelle barnet ditt at de skal få et nytt søsken.


Hvis du allerede har tatt valget om å gjøre det, ha i tankene at barn mangler perspektiv og ikke vet hvordan man beregner tid i dager, uker eller måneder. Tenker du på å bli gravi eller har du allerede prøvd en stund uten resultat? Her finner du andre prøvere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg