torsdag 10. mai 2018

Bytt fastlege

Brødbaking har aldri vært enklere. Kjøp brødbakermaskin fra NetOnNet i dag! Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår.


I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin. Du kan også velge fastlege i en annen kommune enn der du bor. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.


Søk blant alle fastlegene her. Barn under år har krav på samme fastlege som foreldre, selv om legens liste er stengt. Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge.


Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten. Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.


Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege , e-resepter og kjernejournal. Trykk først på bytt fastlege og så må du søke på SiO under legekontoret du vil bytte til.


Bytt fastlege

Bytt fastlege på helsenorge. Hvorfor velge fastlege hos oss? Velger du fastlege hos oss, får du en lege som er spesialist på vanlige studentproblemer.


Legene våre er spesialister i allmennmedisin, eller er under spesialisering. Du kan selv velge hvem du vil ha som fastlege , men legen må ha ledig kapasitet og være med i fastlegeordningen. Du kan velge en fastlege i en annen kommune enn der du bor. Fastlege og bytte av fastlege.


Bytt fastlege

Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege. På Min helse på helsenorge. Finne og bytte fastlege.


Bytte fastlege ved flytting - Man bør bytte fastlege hvis man flytter. Noen er så glade i den fastlegen de har at de blir stående på listen til en fastlege langt unna. Det kan oppleves som et problem, og du bør ha en fastlege i rimelig nærhet av der du bor, råder lederen i Norsk forening for allmennmedisin. De som blir trukket skal tilbys plass på listen til en annen fastlege. Kommunen må sørge for at aktuelle listeinnbyggere får tilbud om ny fastlege.


Bytt fastlege

Bytte av fastlege som følge av listereduksjon regnes ikke som bytte , og reduserer således ikke retten til å skifte fastlege , jf. Skal du finne eller bytte fastlege , se hvor mye du har betalt i egenandeler, eller bestille Europeisk helsetrygdkort? Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg