mandag 7. mai 2018

Øyhopping hellas

Se våre reisemål her. Det er en enestående måte å oppleve mye på én og samme reise, og du kommer garantert hjem med mange gode minner. Vi guider deg til de ulike øygruppene og hva du må planlegge før reisen. Sett sammen reisen selv med fly og hotell.


Ekspertens tips til gresk øyhopping – Øyhopping er en utrolig morsom reiseform! Her gir vi deg tips til øyhopping i den greske øyverdenen, og vi hjelper deg å planlegge ruten. Jeg lar ferga i Pireus ta meg dit den skal – om det er til Mykonos, Paros, Syros eller noen av de andre øyene. Hellas – reis mellom de greske øyer. Her ute oppheves vekten av det jeg måtte ha av problemer.


Om du vet reiseruten helt eksakt kan du søke på nettet etter passende overnattingsmuligheter for ditt reisefølge og booke dette i god tid. Valgfri øyhopping ! Enten dere ønsker å reise fra storbyen Athen og ut på øyene eller dere ønsker kun å reise mellom øyene skal vi gjøre vårt beste for at dere skal få en minnerik ferie. Denne type ferie passer for alle som f. Eller bare slappet av på stranden til lyden av bølgenes sus, om du ønsker det.


Øyhopping hellas

Fly til den grønne øya Korfu, ta båten til Kefalonia og avslutt reisen ved de kritthvite strendene på Zakynthos. Start på den store øya Rhodos, fortsett til koselige Tilos og avslutt på vakre Kos. Her er ti lekre favoritter. Da må du fortsette å lese.


Her har vi samlet tips om hva som er greit å vite når du skal på øyhopping. Det finnes knapt noe som er så vakkert og etterlengtet om sommeren som den greske øyverdenen. Det skinner i hvitkalkede, koselige bygninger og det turkisblå havet har nærmest monopol på å være ekstra fargerikt på disse kanter. Hvitkalkede små hus, nydelige strender, fiskerlandsbyer og varme mennesker. Alle finner seg sin egen favoritt blandt de mange øyene.


Øyhopping hellas

Utforsk antikke ruiner og vakre havnebyer på dagti og nyt kalde drinker og fersk sjømat på kvelden. Spør oss om denne reisen. Hva må skje før man drar? Det var en helt topp følelse å ta imot Camilla og Alexander på flyplassen, og for et opphold det ble. Litt kjente som de er med gresk øyhopping , la vi en fin rute til øyer ingen av oss hadde vært, og de innførte oss kjapt i greske retter og drikkevarer.


Været var på vår side, og vi hadde sol hver eneste dag. De greske øyene ligner perler strødd i havet, og lokker med hvitkalkede hus, sjarmerende fiskerlandsbyer og deilige strender. HELLAS FOR ØYHOPPERE.


Øyhopping hellas

Karibia er én av de heteste reisetrendene, slår produktdirektør Kristin Sætevik i Finn reise fast etter å ha forhørt seg hos sine samarbeidspartnere. Det skal være vakkert, eksotisk og skreddersydd. Og så vil man ha litt av alt: Litt sol og stran litt sightseeing, shopping og utflukter - og litt aktiviteter.


Men hvis dere vil mer på øyhopping , så anbefaler jeg Kykladene. Egeerhavet er en god og populær måte å få sett mer av landet på, og på fastlandet finnes det et godt og effektivt rutebussnett, og en ikke fullt så bra jernbane. Er en liten øy som ligger ca timers båttur sørvest for Athen. Santorini kan f eks.


Øyhopping hellas

Trenger du skyss må det bli på et esel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg