fredag 25. mai 2018

Bibelske guttenavn på topp

Vi har topper til flere typer anledninger. Velg blant flere merker! Et stort utvalg av topper i mange ulike modeller, finn din favoritt nå! Siden har det sunket litt, men andelen bibelske guttenavn er fortsatt prosent, sier Ouren.


Bibelske guttenavn på topp

Sara ligger på en fjerdeplass, mens Maja (fra Maria) ligger på sjuendeplass. Lea eller Leah havner på 11. Emma og Lucas er gamle travere, og nå er de på topp igjen. Det er egentlig litt overraskende, for jeg trodde de var ferdige i toppen etter å ha vært populære så lenge. En studie av mer en millioner britiske og irske fødsels- og dåpsregister gjort av Ancestry, en av verdens største slektsforskningsbedrifter, viser at bibelske navn har holdt seg blant de mest vanlige navnene de siste 5årene.


Det var nå en ny og stor interesse for norsk historie i Norge, og på samme måten i mange andre lan sier Utne. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Man finner fem bibelske navn blant de ti mest populære navnene på nyfødte gutter i Norge i fjoråret. Andreas har falt til 26.


Bibelske navn i Norge. Guttenavn er mer robuste enn jentenavn på grunn av oppkalling, sier Ouren. Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over.


Hvor mange heter det samme som deg? Jakob er et typisk bibelnavn. Til sammen tilsvarer dette prosent av befolkningen. Leter du etter et bibelske navn til en gutt? Da har du kommet til riktig sted!


På denne siden har vi listet opp en rekke bibelske guttenavn. Trenden med bibelske guttenavn har holdt seg flere år på rad. Her kan du lære om norske guttenavn (mannsnavn). Nyttig stoff for deg som lærer norsk.


Få e-post om nytt på bloggen. Hvilke navn var på topp da du ble født? Eksempler på guttenavn er Albin og Oskar, mens Gustav er på god vei, sier Utne. Det mest populære guttenavnet i Norge i fjor var William,. Her er noen navn som har blitt tatt i bruk i Norge de siste årene, og som flere og flere bruker, men som ikke er overforbrukt foreløpig.


Bibelske guttenavn på topp

Navn på vei opp og fram. Til inspirasjon for foreldre som vil være med der det skjer, og til alle andre som lurer på hva som er navn vi må venne oss til. Eneste navn ut av topp var fjorårets rakett Saga. Alicia er ny på topp listen og stiger helt fra 21.


Cleo var det jentenavnet som økte mest i popularitet, mens Elsa minsket mest. Elsa er til tross for dette fortsatt nr. Seks nye guttenavn kom inn på topp 1listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg