mandag 21. mai 2018

Babyteppe strikkeoppskrift

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter.


I denne boka finner du oppskrift på tepper i ulike størrelser.

Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker.


Du er jo nesten ferdig før du kommer i gang! Har funnet frem noen av mine absolutte favoritter! Teppe: Legg opp 1m på p nr.


Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Baby Chalice Blanket.

Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Her finner du mer enn 120. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe ? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. All slags strikkegenser og jakker til dame i høy kvalitet.


Stort utvalg og rask levering. Komplett utvalg klær til jobb og fritid. Gode priser og rask levering. Kjøp teppe fra Nøstebarn her! God design - lynrask levering. Vi har stort utvalg!


Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent. Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett, strikket i våre gode merkegarn. Jeg avsluttet fredagen med pc’en i senga, sjekket noen blogger, og målet var klart når jeg våknet: må ha garn til babyteppe og en tunika! Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes.


Strikkeoppskrifter og garnpakker til baby. Jeg lovte og legge ut mønster på vognteppet i havskummønsteret,,og her kommer det.

Nå skal det nevnes at jeg har strikket mine i litt forskjellige garntyper,så etter hvor tykt eller tynt garn en bruker så må en legge opp masker deretter. Har brukt Rubin,Smart,og også Mor Aase garn. Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde.


Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet. De finnes i flere ulike farger og alt dette gjør at pleddene blir helt unike for hver enkelt liten eier. Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg