fredag 4. mai 2018

Dikt til dåpskort

På denne siden har vi samlet flere flotte dikt som kan passe til dåpen. Et fint alternativ til et dåpsdikt, kan være å sitere et vers eller to fra en dåpssalme. Det er skrevet mange flotte dikt om små barn, og André Bjercke har skrevet flere dikt du kan bruke.


For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort , har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale. Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort ?

Da skal vi prøve å hjelpe deg. Dersom du er på utkikk etter dåpsdikt kan du også finne dette på denne siden: Dåpsdikt. Til lykke med guttens dåp familiens lykke og håp.


Gud velsigne din dåp det er framtid og håp Nå er du skrevet inn i Guds store bind med alles navn. Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot herrens favn. Fant dem på barnemix.


Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Du kan dessverre ikke legge ut andres dikt på din egen nettside uten tillatelse.

Vårt lille barn er nå blitt døpt. I dåpskjolen så yndig svøpt. Din bestefar og bestemor, Til deg du barn med myke kinn, Et barn blir født – en flott juvel. Vers 3: Bitte små fingre og bitte små tær Og en hel masse bitte små klær En rund liten mage, et smil uten tenner Jeg ønsker deg glede og gode venner. Tekst til dåpskort – side av 15.


Du er så etterlengtet! Velkommen til verden og til lykke med dåpsdagen. Gratulerer så mye med dåpsdagen, lille venn! Vi ønsker deg alt godt, og lykke til videre på ferden. Barn er sann lykke!


Måtte framtiden bli lys og fin. Henry Ward Beecher. Dikt til dåpskort ! Når eg lagar dåpskort , må eg ha tilgong på dikt som høver. Dette er ikkje alltid like enkelt å finne. Her er sider som har eit lite utval.


Noen som har noen små søte dikt som passer på kort til dåpsbarnet? Har en nevø som skal døpes snart, og vil så gjerne skrive noe spesielt på kortet. Ikke typisk tekst som står på kjøpekort.

Tenkte å lage kortet selv. Jeg skal være fadder og trenger et fint dikt til kortet. Jeg så et her inne for en god stund siden som var så vakkert! Den vil alltid være til stede, denne stjernen er kun for deg det finnes en liten stjerne som vil lyse opp din vei.


De ønsket korsets tegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg