fredag 29. desember 2017

Lag ditt eget slektstre

Lag ditt eget slektstre på nettet. Legg til navn, datoer, bilder og historier og del resultatene med familien din. Canvas alle varianter og muligheter! Prøv Canva i dag - helt gratis.


Opprett ditt eget slektstre. På denne sida kan du enkelt legge inn informasjon om din egen slekt og bygge opp ditt eget slektstre. Oversikten vil også gi mulighet for visning av opplysninger som fødeste fødselsdato og tidligere navn for alle personene som er lagt inn.


Family Tree Builder. Verdens mest populære slektsprogram å finne din slektshistorie. Et slektstre er et flott blikkfang på veggen. Les hvordan du kan lage ditt eget tre lenger nedenfor.


Finn dine røtter, finn helt nye familiemedlemmer, og gjør fantastiske, nye oppdagelser. Når du har designet ferdig kortet og er fornøyd med hvordan det ser ut, da er tiden inne til å bestille og trykke kort. Du bestiller så mange kort som du trenger.


Våre kort selges i pakker på kort, inkludert hvite konvolutter. Kortene vil bli produsert på kvalitetspapir og med topp moderne utstyr. Du kan på en enkel måte aktivere et annet tema i WordPress, eventuelt laste ned nye ferdiglagde temaer i WordPress – les mer om dette i vår guide.


Et alternativ er å lage ditt eget tema helt fra grunnen av – du får da full kontroll over hvordan din blogg eller nettside vil se ut, og hvilke funksjoner den har. Lag en unik familietreet design. Det er sannsynligvis like mange forskjellige typer design av familietrær som det er unike individer for å lage dem. Fra tilpassede malerier til tegneserie stiler for barn, kan slektstre design spenner fra svært enkle til meget forseggjort.


Derfor er det sannsynligvis et program for deg som er en litt avansert slektsgransker med noe datakunnskaper. TMG har nå tatt spranget fra versjon til versjon. Er et gratis program som kan brukes til registrere navn, og sette opp ditt eget slektstre. Dobbeltsjekk før du legger inn andres informasjon i ditt eget slektstre.


Lag ditt eget slektstre

MyHeritage er det beste stedet for familier på nettet. Ved hjelp av et program som Legacy kan du holde orden på slekten. Nå er det slik at flere av disse appene trenger et hjelpeprogram (som er gratis) for å laste over gedcomfiler. Brukernes eget forum innlegg 15.


Hvordan gå frem når man lager et slektstre. Slektsforsknings program? Flere resultater fra forum. Glem ikke å bruke rutenett eller rammer til å holde og organisere bildene. Begynn med slektsgransking og fyll ut ditt eget slektstre.


Samtidig kan du dele din profil med andre i din familie, slekt og vennskapskrets. Her kan du fylle ut familitreet ditt og legge ut bilder. Info om mal slektstre. Søk etter forfedre og opprett eget slektstre på GeneaNet.


Liker det med knappene kjempegodt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg