fredag 8. desember 2017

Enkel glasur til sjokoladekake

Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Denne enkle oppskriften gir deg en brownie-lignende kake. Og kjempe enkel var den også! Berit Nordstrand sin, den er det mye mer smak i. Også brukte jeg smør Eldorado smøremyk med rapsolje smør, gir litt mer melke smak siden jeg ikke kunne bruke melk. Tips til de som ikke tåler melk.


Enkel glasur til sjokoladekake

Tusen takk for oppskrift! Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste. Enkel Tid 20–min. Se flere deilige sjokoladekaker her. La glasuren stå til den er ikke er varm.


Den er veldig enkel å lage og krever ingen. Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i melken før du blander inn det tørre. Ha i smeltet margarin og rør godt. Stekes i langpanne på nederste rille på 2grader i ca.


Enkel glasur til sjokoladekake

Bland ingrediensene til glasuren og smør denne på den avkjølte kaken. En enkel og god sjokoladekake , når du skal levere kake til en eller annen tilstelning. Stikk pinnen i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Avkjøl kaken på rist. Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur.


Den aller første kaken er en saftig sjokoladekake med myk karamell og kaffeglasur. Kaken er relativt enkel å lage, glasuren er superlett. Oppskriften finner du her.


Neste sjokoladekake på listen er en “Devils Food cake”. Fordi den er djevelsk god vel. Til sjokoladeglasuren smeltes smøret i en liten kjele. Rør inn kaffe, kakao og vaniljesukker.


Sett glasuren kjølig til den har passe smørekonsistens. Strø over kakestrøssel og del kaken opp i firkanter. Smør glasuren jevnt over kaken.


Til ethvert bursdagsselskap bør det stå en sjokoladekake på bordet, ikke minst til 17. Denne kaken ble derfor et samarbeidsprosjekt med elleveåringen i huset og mor! Martha på elleve har to helt spesielle favoritter på krem. Det er langpanne sjokoladekake og tropisk aroma.


Det måtte bli en kombinasjon. Stroh-rom eller konditor-rom. Dette vil gi en mer profesjonell smak på glasuren. Langpanne sjokoladekake med glasur , non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake.


Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn. Barna kan være med å pynte kaken selv. Dette er en supersaftig enkel å lage-sjokoldekake med store mengder sjokoladeglasur!


Sjekk ut denne SJOKOLADEKAKEN ! Det er faktisk så mye sjokoladeglasur at du kan tillate deg å ta en skje eller to til prøvesmaking mens du holder på, uten å engste deg for at kaken da blir kjip. Ha til slutt i melisen og rør til glasuren er glatt og helt uten klumper. Denne saftige sjokoladekaken er laget helt uten melk, men er full av den gode sjokoladesmaken. Kjør blandingen til du får en jevn (og litt flytende) røre.


Tilsett natron og sikt inn hvetemelet i 2-omganger. Fordel kakerøren i den bakepapirkledde langpannen og stek den på midterste rille i ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg