fredag 15. desember 2017

Pannekaker til frokost

Pannekaker til frokost

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Overrask noen du er glad i med pannekaker til frokost - en deilig start på dagen! Vi har fått skikkelig pannekakedilla.


Vi spiser pannekaker til frokost , til middag, til dessert og til kvelds. Ja, selvfølgelig ikke til alle måltider hver dag, men vi har så dilla at det hører til sjeldenhetene at det ikke stekes en pannekake i løpet av en dag hjemme hos oss. Da er det jo kjekt å benytte anledningen til å lage seg en ekstra freidig frokost også, og her er det deilige, amerikanske pannekaker med bacon og lønnesirup som settes fram. Dette trenger du til frokost for personer g smør dl kulturmelk egg dl hvetemel ts natron ½ ts bakepulver g sukker ts salt smør og olje til.


Stek pannekaker med omtrent spiseskjeer røre per pannekake. Stek til de setter seg rundt langs kanten og det bobler godt i midten. Ettersom så mange ønsket dagens frokost kommer oppskriften her. Min holdt til pannekaker , men da har jeg laget veldig store.


Disse elsket gutta, og ettersom det faktisk ble igjen noen blir det dagens matpakke på hockeycup senere i dag! Oppskrift på frokostpannekaker ca. God morgen alle fine folk!


I dag lovet jeg dere oppskriften på de digge proteinpannekakene jeg lagde til svigerinnen min og lillebror. For det er ikke så mange ingredienser som skal til for å mekke sammen med sunn og fin røre til frokost. Ida Gran-Jansen elsker pannekaker , og aller helst vil hun spise det til frokost hver dag. Da er det en fordel at det finnes en litt sunnere variant - som disse bananpannekakene.


Pannekaker til frokost

Med rimelige ingredienser og kort tilberedningstid er det også perfekt frokostmat for studenter. Jo modnere bananene du bruker er, jo søtere er de, og jo bedre blir pannekakene. Hva er en sunn oppskrift på pannekaker ? Pannekaker er en rett som tilbredes i stekepanne og er populær til frokost , lunsj, middag eller dessert! En sunn pannekakeoppskrift er like enkel, rask å lage, og ikke minst like god som en tradisjonell variant.


Det er ikke akkurat hver dag jeg spiser pannekaker til frokost , men når jeg først gjør det, nyter jeg hver eneste munnfull til det fulle. I denne røra bruker jeg cottage cheese for å gjøre dem litt letter i konsistensen. Amerikanske frokostpannekaker er både mindre og tykkere enn de tradisjonelle pannekakene vi kjenner er i Norge.


Pannekaker til frokost

Med denne oppskriften kan du imponere familien med en frokost som garantert vil falle i smak. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke. I går kunne du se meg lage grønne pannekaker til frokost på Snapchat (sunnere_alt heter jeg der), og i dag kommer oppskriften endelig ut på matbloggen. Jeg vurderte egentlig å kalle disse pannekakene for monsterpannekaker, som kanskje er mer spennende for barn, men endte opp med et mer forklarende navn.


Sunne bananpannekaker til frokost oppskrift med kalorier, allergener og pris. Pannekaker til frokost er ikke noe norskt fenomen, men vi har som regel god tid om morgenen og da kan vi prøve ut forskjellige oppskrifter til frokost. Til pannekaker foretrekker jeg proteinpulver med nøytral- eller vaniljesmak, men var tom så brukte sjokoladesmak i dag.


Pannekaker til frokost

Ha i litt bakepulver, og spe ut med vann til ønsket tykkelse på røren. USA er kjent for sine små, tykke og kjempegode pannekaker. Server pannekakene varme og nystekte i en høy stabel og hell over rikelig med lønnesirup! Dette er oppskriften på enkle, amerikanske pannekaker.


De lages med litt bakepulver, så blåser de seg opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg