torsdag 21. desember 2017

Volvat ultralyd

Volvat ultralyd

Har du henvisning kan du bestille time hos oss. Du velger selv hvor du ønsker å undersøkes. Undersøkelsen utføres til ordinær egenandel på kr 2eller frikort. Høy faglig kompetanse og personlig service.


Bestill time i dag. Vi tilbyr også en avansert ultralydundersøkelse i 3 med noen av de mest sofistikerte ultralydapparatene som finnes på. Ultralyd av halspulsåren i Oslo. D- ultralyd av gravide.


Volvat Medisinske Senter på høyre side. Ved ultralydundersøkelser sendes høyfrekvente lydbølger inn i kroppen. Med moderne utstyr er undersøkelser og operasjoner. Man kan fremstille prostata billedmessig med ultralyd ved å føre en ultralydprobe inn gjennom endetarmen.


En kan da måle størrelse og avdekke uregelmessigheter for å nevne noe. Hos oss utføres ultralydveiledet vekstkontroll og generell ultralydundersøkelse for øvrig. Se behandlinger, priser og bestill time. Kort venteti høy faglig kvalitet og personlig service.


Helse fra topp til tå. Klikk her for å melde deg inn. Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige. Sjekk ut våre åpningstider her.


I våre kontorer i Bergen, Førde, Eikelandsosen, Norheimsund og Stavanger. Her tilbys en generell helsesjekk med ultralyd av hals, mage og lyskeregion samt begge bryst og armhuler ( hos kvinner), prostata og testikler hos menn. D ultralyd anbefales etter uke 2 da fosteret er mer utviklet, og bildene blir finere. Tidlig ultralyd utføres etter uke 7. Til dette brukes 2D ultralyd. Til målinger brukes alltid 2d funksjonen.


Våre apparater håndterer 2 3d og 4d. Diagnostisk ultralyd. Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger. Ble beroliget av ultralyd.


Det var veldig beroligende å kunne se at hjertet slår, og at babyen beveger seg, forteller den vordende mammaen, mens pappa Hermann nikker. Ulthera hudoppstramming uten kirurgi. D og 4D ultralyd : Mange ønsker bilder og film av barnet i magen. Ved denne undersøkelsen gjøres også en tilvekstkontroll og en anatomisk gjennomgang av fosteret. Vi gjør oppmerksom på at timer hverdager etter kl.


Dette tillegget vises ikke i timebookingen men legges til ved betaling etter konsultasjonen. Merk at tilbud og priser kan variere fra senter til senter. Dersom du ønsker å bli behandlet med f. Vi tilbyr blant annet plastisk kirurgi, ortopedi, generell kirurgi og kosmetiske behandlinger.


Man kan være usikker på om det er liv og hjertet slår, på svangerskapslengden og nysgjerrig på om det er ett eller flere foster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg