mandag 18. august 2014

Starte as

Kontakt våre forretningsadvokater. Søk etter starte as på den nye KensaQ. Alt du må vite om å starte AS. Planlegger du å starte næringsvirksomhet alene eller sammen med andre?


Innebærer næringsvirksomheten en økonomisk risiko?

Vil du ha rettigheter som arbeidstaker og muligheten til at andre vil investere i selskapet ditt? Da kan aksjeselskap være en hensiktsmessig organisasjonsform. Ble anbefalt Starte-AS. Meget gode og raske svar og tilbakemeldinger 9 av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS. Når du skal starte et aksjeselskap må du velge navn, stifte selskapet og skaffe til veie aksjekapital.


Deretter skal selskapet registreres. Her får du vite hva som kreves for å starte et aksjeselskap, og hvordan du går frem når du skal registrere selskapet.

Stiftelsesdokumenter og vedtekter Du må selv utarbeide stiftelsesdokumenter og vedtekter, dette kan du gjøre selv eller du kan få hjelp av revisor, regnskapsfører eller advokat til dette. Dokumentene har faste formkrav og signeres av de som skal stifte. Du fyller bare ut det lettfattelige bestillingsskjemaet én gang, og vi omgjør umiddelbart informasjonen til minst sider med lovmessige stiftelsesdokumenter.


Disse inneholder alt som trengs for å få det nye AS-et registrert hos staten. Når du arbeider i aksjeselskapet ditt kan du velge å ta ut lønn eller utbytte – eller du kan la alt overskudd stå i bedriften. Vi ser på hva dette har å si for skatten din. De fleste velger en kombinasjon av lønn og utbytte. Vi tar alt papirarbeid og sørger for at selskapet registreres på korrekt måte.


Saksbehandlingstid hos Altinn har i det siste kommet ned på 2-dager, dersom det ikke er noen problemer med registreringen. Avhengig av hvor lang tid henholdsvis banken og Altinn bruker, kan du forvente at hele prosessen fra start til slutt tar opptil uker, selv om du kan ha brukt så lite som en time av din egen tid. Starte og drive bedrift inneholder kvalitetssikret regelverksinformasjon fra på tvers av etatsgrenser, skrevet i klarspråk slik at vanlige mennesker og gründere skal kunne forstå hvilke plikter og rettigheter de har. De gamle nettstedene Bedin, Spør OSS og Bedriftshjelp er faset inn i Altinn under Starte og drive bedrift.


Registrer et komplett AS på minutter. Du mottar alle dokumenter ferdig utfylt samme dag. Starte AS : enkle steg for å registrere din bedrift.

AS er ikke så vanskelig som mange av oss tror. Denne artikkelen tar kjapt for seg de viktigste stegene. AS, og å få den gode starten. Hos oss får du gode råd underveis og vi hjelper deg med hele prosessen med å starte ditt AS – enten det er vanlig aksjeselskap eller holdingselskap.


Snekkerne Brage og Peder har lenge gått med planer om å starte firma sammen – nå er tiden kommet. For å trygge og holde privatøkonomien adskilt fra firmaets, bestemmer de seg for å bruke den upersonlige selskapsformen aksjeselskap fremfor ANS (ansvarlig selskap med solidarisk ansvar) eller DA (ansvarlig selskap med delt ansvar). Med AS tar du ikke personlig risiko.


Det er alltid forbundet med risiko å starte firma, og over halvparten ender opp med å mislykkes etter noen år. I et aksjeselskap skilles det mellom selskapet og eiers økonomi, hvilket medfører at du ikke risikerer å måtte dekke selskapets forpliktelser med egne midler dersom selskapet mislykkes. Våre bedriftsveiledere sitter klar for å svare på spørsmål om å starte og drive bedrift i Norge.


Tjenesten er gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg