onsdag 27. desember 2017

Pannekaker for 1

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert.


Hvis du bytter ut noe av det fine hvetemelet med grovt mel, får du i deg mer fiber og fullkorn.

Det er godt for fordøyelsen og holder deg mett lenger. Bland sammen egg og sukker. Tilsett halvparten av melken. Ha i mel og rør til en jevn røre. Rør inn resten av melken, litt salt og smeltet smør.


Rør godt til en tykk og klumpfri røre. La røren svelle i ca. Smelt litt smør i en god og varm stekepanne.

Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Søte pannekaker , grove pannekaker , langpannekaker, amerikanske pannekaker , crepes, bananpannekaker. Dekk bollen og la røren. Klassisk og enkel oppskrift på pannekakerøre. Server med noe søtt som lønnesirup eller blåbærsyltetøy, eller salt som ost og skinke.


Oppskriften gir ca. Det er enkelt å lage glutenfri pannekakerøre, og resultatet blir veldig godt. Server de glutenfrie pannekakene akkurat slik du vil – som fylte crêpes, klassiske pannekaker med syltetøy eller en lekker pannekake-kake med krem og friske bær. Se Whey-utvalget vårt her. Proteinpulver i mange utgaver.


Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Slik steker du pannekaker. Enhver pannekakerøre eller deig binder seg bedre og blir lettere å håndtere om den får stå og svelle en liten stund - i mange tilfeller gjerne over natten.


Pannekaker er kanskje barnas middagsfavoritt. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette.

Du kan når som helst be om å bli ekskludert fra nyhetsbrevlisten og få fjernet data vi har lagret om deg. Dette kan du servere til frokost, lunsj eller kvelds. Litt morsomt er at det finnes ufattelig mange oppskrifter på pannekaker som omtrent er like, men ikke helt like. Når du lager pannekaker kan du altså optimalisere deg frem til den røren som akkurat du liker best, hvis du lager pannekaker flere ganger. Vi spiser pannekaker til frokost, til middag, til dessert og til kvelds.


Vi har fått skikkelig pannekakedilla. Ja, selvfølgelig ikke til alle måltider hver dag, men vi har så dilla at det hører til sjeldenhetene at det ikke stekes en pannekake i løpet av en dag hjemme hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg