torsdag 21. desember 2017

Hirtshals århus

Reserver ditt Hotell i Hirtshals online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Agoda Eksklusive Tilbud i Århus.

Opp til rabatt - Bestill nå! Den fastsatte ruten Århus - Hirtshals som kan kjøres med bil eller buss (toget kjører ofte på en helt annen rute) måler km på kartet og kjøretiden er. Avstand fra Århus (Danmark) til Hirtshals (Danmark) i kilometer og miles. Beregne kjøreavstand og avstand med fly - luftlinje, reisetid (kjøreti flytid) og rute - rett linje - kjørerute på kart. There are ways to get from Hirtshals to Århus by train or car.


Reiser du med Color Line SuperSpeed tar det under fire timer fra Kristiansand eller Larvik til ankomsthavnen Hirtshals. Derfra er det ca to timer på en 4-felts motorvei til en glimrende storbyferie i Aarhus.

Aarhus er en utrolig spennende by, full av fascinerende kontraster. Buss-stasjon, Hirtshals Banegår ligger ca minutters gange fra terminalen i Hirtshals. Tog Togstasjon ligger ca minutters gange fra terminalen, i enden av tuben.


Tog i Danmark: Hirtshals til Aarhus Lagt inn 19. Kyrre Dahl - i kategorien: Tog - reiser og stasjoner Utsikten fra togvinduet er kanskje ikke så spennende, men Danmark har et godt fungerende tognett. Her litt om tog mellom ferjebyen Hirtshals og storbyen Aarhus, via Aalborg. Køb billet til din togrejse, se priser for rejser, læs om kort og billetter, se køreplaner og bliv opdateret på trafikinfo, og hvordan togene kører lige nu. Observasjoner har fått et nytt hjem.


Dette innholdet vil du kunne finne igjen på våre nye nettsider under værvarselet. Her kan du lese mer om pågående endringer. Ting å gjøre i Århus : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Århus , Danmark på TripAdvisor. Hirtshals er mulighetenes verden, og her kan bilpassasjerene våre enkelt koble seg på det europeiske motorveinettet.


Ferie og gode opplevelser venter! Nyt et deilig måltid i buffetrestauranten vår, Commander Buffet, når du reiser mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals. Overfarten er selvsagt komfortabel.

Tidligere var byen senter i Hirtshals kommune. Byen er kjent for sin fiske- og fergehavn. Hirtshals har fergeforbindelse med Kristiansan Larvik, Langesun Stavanger og Bergen. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre!


HSC Fjord Cat seiler mellom Kristiansand og Hirtshals fra medio april til medio september, med daglige avganger i høysesongen – se ruteinfo for detaljert oversikt. Dette er den raskeste sjøveien til alle dine danske sommereventyr. Kom hurtigt til Norge med SuperSpeed. Med Color Lines daglige afgange over Skagerrak er det enkelt at finde en overfart der passer for dig, når du enten rejser til eller fra Norge.


Dersom du ønsker å sette i gang umiddelbart etter at båten har klappet til kai, og dersom det er greit at strekningen er overkommelig, kan ruten Hirtshals -Skagen varmt anbefales. Om dere ikke har med egne sykler på båten, er Per Smeds Cykelforretning i Hirtshals stedet å leie). Hirsthals-Skagen er noe av en norsk klassiker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg