torsdag 7. desember 2017

Prisnivå mallorca

Prisnivå mallorca

Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her. Unngå å betale for mye. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Finn billige reiser hos FINN. Spar opptil på ditt hotell! Her er verdens billigste ferieland.


Pølser på termos på flyet - lag din egen flymat. Tar du med pølser på termos eller annen varmmat for å spise på flyet - eller nistepakke hjemmefra - i stedet for å bestille flymat om bord eller kjøpe med dyr baguette fra flyplassen, er det også mye å spare. Og det siste århundret har vinproduksjonen fått en ny fiende i turismen, da innbyggerne skjønte at det var mer penger å tjene på den. Sammenligner prisnivå i forskjellige land. De beste strandområdene ligger på den nordøstlige delen av øyen hvor du kan bo på reisemål som Puerto de Pollensa, Alcudia, Playa de Muro, Can Picafort og Cala Mesquida.


Noen som har vært i Alcudia nylig som kan si noe om prisnivået på å spise ute, jeg vet det er dyrt men hadde vært greitt med noen eksempler. Med sin storby-atmosfære, kultur, super shopping og restauranter i toppklasse er Palma perfekt for å kombinere storby med strand. Planlegg ferien din her. Bestill drømmeferien med Agoda. Barnefamiliene trives nok best i Alcudia mens de som ønsker litt mer fest og fart søker seg til Palmabukta.


Go-kart i Magaluf ca. Tennis i Palma Nova ca. Dykking fra båt utenfor Magaluf ca. Sertifikat og forsikring er obligatorisk.


Vi har hotell med fin beliggenhet uansett om du reiser med barn, din partner, venner eller hele slekten. Milelange strender og tapasbarer. Mallorca er et feriested alle burde prøve en gang i livet. Dagene i Palma by kan fylles med alt fra ba shopping, museumsbesøk, mat og drikke – alt finner du i byen med kallenavnet Middelhavets perle.


Har lest så mye negativt i avisene de siste dagene om at prisene der har gått så mye opp. Om du ønsker å se mer av øya og ta deg rundt på egen hånd er nok leiebil å foretrekke. Spanias offisielle myntenhet er Euro. For å finne prisen i norske kroner, kan man grovt sett gange beløpet med 9. Den er oppført på ruinene av den tidligere arabiske moskeen, som skal ha vært et av verdens største bygninger gjennom alle tider. Idylliske landsbyer med trange smug, rullesteinstrender, klart vann, variert og vakker natur og en populær skjærgård lokker stadig flere turister til landet med kyststripe ut mot Adriaterhavet.


Shopping for fashionistaen. Dette er en moderne storby som bye på det meste du kan ønske deg når du egentlig er på en strandferie. Avstånden är aldrig för långa. Ta en buss eller hyr bil och upplev det riktiga Mallorca. Stanna i någon by, ta en café solo med gubbarna på torget, blicka ut över de terrasserade dalarna med havet som ständig fond eller sitt i skuggan under ett uråldrigt olivträd.


Kanariøyene - og spesielt Gran Canaria - er et populært reisemål for nordmenn, spesielt i vintersesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg