fredag 8. desember 2017

Guttenavn på f

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Hvilke guttenavn og jentenavn er de fineste på F ? Vi har samlet lesernes favoritter! Guttenavn - norskenavn. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Cæcilius Statius (død ca. 1f.Kr.) romersk dikter Cæsar, Gaius Julius (100–f.Kr.) romersk forfatter og statsmann Cæsarea oldtidsbyer, bl. Lilleasia Cæsarion sønn av Cæsar og Kleopatra Cølius Antipater, Lucius (100-tallet f.Kr.) romersk historiker. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp guttenavn i ordboka.


Forklaring på guttenavn fra Bibelen. Direkte guttenavn fra Bibelen med kort forklaring hentet fra Bibelsk navnebok av Dag Kjær Smemo. Gamle guttenavn – Stor alfabetisk oversikt. Leter du etter gamle guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted!


Guttenavn på f

På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske guttenavn. Sv: Korte fine guttenavn. Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer.


Finn de mest mest brukte navnene her! Grunn til at det skal være på f ? Neida er egentlig ingen grunn til at det MÅ være på F , men tenker at det liksom er litt stilig med samme forbokstav da. Jente f Det kan vre at vi kombinerer disse opplysningene f Eks. Navn, interesser, offentlig observerte data med informasjonen vi samler inn fra deg, for hjelpe oss Jeg liker mest latinske navn, generelt mer kontinentale enn f Eks.


Guttenavn på f

Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Aas Abdi Abdilm Abdinar Abdul Abdulf Abdulin Abdulld Abdullevin Abdully Abdundrisco Adart Adi Adinne Agnared Ahman Ahmet Ahmeten Åke Åker Aksad Alassel Albern Ale Alein Alekseinan Alex Alf Alfdangvare Alinarteidamerns Allid Alv Alvi Amer Ami Amund And Ande Ando Andre Andul Ann Ans Anst Anstind Antz Are Arick Arictor Ariq Arisalf Aristein Arm Arman Armar. Emilie Madeleine- f. Kristoffer Andreas- f. Du kan klikke deg gjennom ulike navn for å finne det perfekte navnet til det lille barnet ditt.


Jeg vil ha et litt ordentlig guttenavn , men er ikke så begeistret for navn som Sverre og Nils, og heller ikke veldig norrøne navn som Ravn og Loke. Hermine Miranda- f. Vil helst at det skal være litt klassisk pent, uten å være for feminint. Navneskikken i Norge er parallell med navneskikken i Danmark, slik at navnebruken i Norge fulgte etter danskene.


Guttenavn på f

Ikke for hardt, ikke for mykt. Og vi har forkastet Faramir, Ferdinan Fredrik, Fred og Filip. Navnene er generert av et program som leser data om virkelige navn, oppretter en fler-dimensjonal bokstav-til-bokstav statistikk - f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg