mandag 18. desember 2017

Trene styrke hjemme

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til styrketrening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her!

Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Velkommen til Kensaq. Finn trene styrke hjemme i dag! Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre.


Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker.


Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå.

Tren hjemme uten utstyr. Ved å bruke kroppen – og din egen kroppsvekt – kan du gjøre mange øvelser som gir deg en god økt egentrening styrke. Enkle og effektive styrkeøvelser for hele kroppen som du kan trene uten tilgang til utstyr.


Det eneste du trenger tilgang til noe å henge deg i når du skal gjennomføre kroppshevinger. Bli strammere med styrketrening 5. Da jeg bare hadde meg selv å tenke på i hverdagen, jobbet på Sats og trente gratis der, samt skulle lære meg mest mulig som påtroppende personlig trener, trente jeg styrke på treningssenter 2-ganger i uken. Her er åtte gode øvelser. Denne øvelsen tar spesielt godt på triceps og overkropp, og kan utføres ved hjelp av en stol, kasse, eller lignende.


Har du lyst til å trene magemusklene hjemme ? Dessverre er det imidlertid vanskelig å gjøre. Du måtilegne deg gode spisevaner og trene hver dag. Heldigvis trenger du ikke å gå på treningsstudio eller bruke maskiner for kompliserte øvelser hvis du ønsker å trene magemusklene dine.


Men man kan helt fint trene styrke hjemme i sine egen stue, i skogen eller et annet ste hvor man bruker sin egen kropp og det man har rundt seg som motstand. Studie: Styrketrening på minutter Denne studien viste at tre korte styrkeøkter i uka kan være like effektivt som trening med høyere volum for å utvikle maksimal styrke - men ikke for å bygge muskelmasse. Når du først er oppvarmet etter en joggetur, kan du med enkle grep også trene styrke. Ved innkjøp av manualer og en pilatesball kan du få en fin treningsøkt hjemme. Det blir ikke den tunge styrkeøkten slik du får på treningsstudio med benpress og nedtrekk, men vel så bra med tanke på å trene kroppens mindre muskelgrupper.


Har nylig flyttet til et lite ste her er det bare ett lite treningssenter som jeg har prøvd et par ganger, og det suger. Gidder ikke å utdype, men jeg vil ikke bruke det.

Altså må jeg trene hjemme. Har et par manualer fra en annen ti en benk (uten stang), og min egen kropp til disposisjon. Det er perfekt for deg som har lite tid til å gå i studio, er ute og reiser, eller bare rett og slett foretrekker å trene hjemme. Jeg skal her gå gjennom et program for hjemmetrening med øvelser du kan utføre hjemme , i hagen, eller egentlig hvor som helst – kun ved hjelp av noen enkle, små ting de fleste har i huset. Et par håndvekter med løse skiver er alt du trenger for å lage ditt eget treningssenter hjemme.


Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke. For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps). Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater. Spesielt hvis du ønsker en sterkere kropp, mer muskler, mindre fett, bedre kroppsholdning og selvtillit. Med økt styrke vil du få bedre funksjonsevne i dagliglivet.


Utholdende dynamisk styrke. Hvis du er utrent eller har trent lite, bør du begynne med lette belastninger og mange repetisjoner, om lag 12–repetisjoner per øvelse. Sirkeltrening er en fin måte å trene opp den utholdende styrken på.


Legg opp til en runde med ulike øvelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg