mandag 4. desember 2017

Tapas koldtbord

Koldtbord , buffet eller tapas – kjært barn har mange navn. Her får du gode ideer til hvordan du kan lage en imponerende buffet til den store dagen. Rettene i de forskjellige menyene er produsert til et visst antall gjester.


En vil risikere at det kan bli tomt for enkelte retter, og som konsekvens vil ikke alle gjestene få mulighet til å smake. Kort sagt noe for enhver gane!

Minimumsbestilling på tapas og koldtbord er personer. Vi skreddersyr gjerne egne menyer til større selskap som bryllup, firmaeventer, jubileer og lignende. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!


Når man henter maten selv snakker man med mange flere enn bare dem man sitter med. Innholdet på buffetene er satt opp med beregnet mengde mat per person. Få Wenches tips til koldtbord -menyen og oppskrifter lenger ned i saken.


GODE FORBEREDELSER: Salatblader kan du skylle og gjøre klart ved å kutte et lite snitt av stilken, skylle i iskaldt vann og pakk den i en frysepose med litt luft rundt.

Legg det i kjøleskapet, og du har ferdigvasket og sprøere salat, tipser Wenche. I Norge bruker mange tapas om all festmat hvor gjestene sjøl kan sette sammen sin egen tallerken, og begrepet har langt på vei erstatta ordet koldtbord. Noen ganger er et skikkelig koldtbord på sin plass til festen, enten det er vennefest, høytider, konfirmasjon eller andre festlige lag. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Det som er så fint med koldtbord er at gjestene kan forsyne seg med akkurat det de ønsker.


Med tapas på menyen vil du som vert få muligheten til å være gjest i ditt eget selskap! Forbered det meste før gjestene kommer, eller be gjestene ta med seg en rett hver. På den måten kan man stresse ned og bare kose seg når det er tid for mat.


Står tapas på menyen, må du prøve denne oppskriften med leverpostei og tranebærgele. Garantert en suksess. Som tapas serverer vi fingermat i original stil. FINGERMAT: Vi går inn for å lage, litt annerledes velsmakende mat på økologiske råvarer. Kvalitets tapas catering til fornuftige priser!


Vi er en liten catering bedrift som gir deg personlig og god service. Du kan ringe eller sende mail når du trenger oss. Du kan føle deg trygg, og konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt arrangement.

Prøv en av våre populære tapaser! Vi har gleden av å introdusere vårt nye koldtbord , her vil du finne våre mest populære tradisjonsrike retter, samt nye og spennende smakfulle varianter. Det var der jeg bodde i år. Her før du gratis tapas hvis du bestiller øl, vin eller alkoholfritt. Ellers er det for det meste vanlig med at en må betale for tapasen en spiser.


I baskerland så blir de kalt “pinchos” som betyr å stikke. Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i forveien. Tapas er perfekt når du skal servere mat til mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg